2018-11-17 00:29


Cristian Preda: La Primăria Capitalei voi alege un independent

 |  10:37
Cristian Preda: La Primăria Capitalei voi alege un independent

Cristian Preda, europarlamentar PDL, a precizat, luni, pe blogul personal, că, deşi susţine toate candidaturile democrat-liberalilor în toată ţara, la Primăria Capitalei va vota cu independentul Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul.

''La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidaţii PDL de la primăria de sector, de la consiliul local, ca şi de la Consiliul General al Bucureştiului. Susţin, de asemenea, candidaturile PDL din toată ţara. Doar la Primăria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicuşor Dan. Trei voturi pentru PDL şi unul pentru un independent. Sunt oare astfel 'în afara organizaţiei', aşa cum pare să sugereze Elena Udrea'', a scris europarlamentarul.

Elena Udrea i-a criticat duminică pe cei care "atacă, şi după încheierea competiţiei interne, candidatul desemnat pentru Primăria Capitalei, sabotând astfel partidul şi plasându-se în afara Organizaţiei".  "Nominalizarea lui Silviu Prigoană la Primăria Generală este rezultatul unor analize, sondaje şi dezbateri interne. Este candidatul pe care bucureştenii îl plac cel mai mult, oricât s-ar minuna unii, şi care a fost votat de 60% dintre cetăţenii colegiului său în 2008. Silviu Prigoană este un om competent, onest, foarte hotărât, care ştie ce vrea să facă şi, poate mai important, un personaj foarte charismatic. O mai spun odată: în politică, votul decide şi fiecare cetăţean are un vot cu relevanţă egală. Nu există electorat de categorii diferite din acest punct de vedere", a explicat fostul ministru, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-02-29

TAGURI: Cristian_Preda, Primăria_Capitalei, Nicuşor_Dan, Elena_Udrea, PDL, Silviu_Prigoană
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
02 Apr 2012

Nu fiti sigur,domnule Preda:unul din cei doi se va pierde pe drum!Nici macar Udrea nu poate tine doi pepeni intr-o mana,adica pe Prigoana si pe Nicusor Dan.Oricum,Sorin Oprescu va castiga la un scor rusinos pentru partidul portocaliu.
Random imageUltimele stiri


loading...