2017-01-23 00:38


CSU Suceava, aproape de sferturile Cupei Challenge

 |  15:15
CSU Suceava, aproape de sferturile Cupei Challenge

Formaţia de handbal masculin CSU Suceava a făcut un pas important pentru calificarea în sferturile de finală ale Challenge Cup, după ce a învins cu 27-16 (12-8) formaţia croată RK Bjelovar, în prima manşă a optimilor de finală ale competiţiei.

Antrenorul sucevenilor, Leonard Bibirig, a declarat că problema calificării nu este rezolvată, acesta apreciind că „am câştigat o singură repriză, urmează a doua, în Croaţia. Nu ştiu dacă e mult sau puţin că am bătut la 11 goluri, important este să câştigăm şi în deplasare”.

Partida retur dintre CSU Suceava şi RK Bjevolar se va disputa pe 18 februarie, sucevenii fiind favoriţi pentru a accede în faza sferturilor de finală. România ar putea avea două reprezentante în sferturile Challenge Cup, dacă formaţia CS Caraş Severin va trece pe 18 şi 19 februarie de echipa italiană SSV Bozen.

De asemenea, handbalul românesc va fi reprezentat şi în sferturile de finală ale Cupei EHF la handbal feminin, după disputarea dublei manşe dintre CSU Bucureşti şi HC Zalău. În prima manşă disputată la Bucureşti, HC Zalău s-a impus în deplasare cu 27-24 (15-11), formaţia antrenată de Gheorghe Tadici devenind favorită pentru calificarea în sferturile de finală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: sferturi finala Challenge Cup, CSU Suceava, HC Zalau cupa EHF, CSM BucurestiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image