2019-02-23 05:39


Cum plănuia un lider PDL să-i mazilească pe toţi directorii Hidroelectrica şi Hidrosper care nu erau “portocalii”

 |  12:18
Cum plănuia un lider PDL să-i mazilească pe toţi directorii Hidroelectrica şi Hidrosper care nu erau “portocalii”

Onouă înregistrare audio a unei discuţii la care ar fi participat Cristian Vladu(PDL), întrucât unul dintre interlocutori i se adresează acestuia rostindu-inumele, a apărut în presă, subiectul fiind schimbarea tuturor directorilor dinHidroelectrica şi Hidrosper, membri ai PSD şi PNL.

Înînregistrarea apărută în presă este redat următorul dialog:

"-Cineva de la partidul ăsta trebuie să-şi asume o responsabilitate şi să radătot de la Hidroelectrica din vârf şi de la Hidrosper. Mai sunt doi directoridin cei vechi - madam Ciobanu care este directoarea economică şi Niculescu,comercial - în rest i-am ras pe toţi. Restul sunt de-ai noştri toţi, am rastot, am frezat tot.

-Tu nu vezi că la Hidrosper şi Hidroelectrica ultimele angajări sunt şefiiPSD-ului şi PNL-ului de pe zone?

-Domnu' Vladu, eu am făcut o lista uite aşa, pentru liderul de sindicat, care ede-al nostru, care o trimite la Băsescu, o listă uite aşa, de directori dinHidrosper şi Hidroelectrica care nu-s ai noştri. Uite aşa e lista, sunt vreo 70de oameni pe ţară, care-s PSD şi PNL.

-Deci, în structura de bază. O ai aici?

-O am pe calculator. Din ţară...

-Poţi să mi-o scoţi şi mie?

-O scot

-La Policlinică, acolo, la Cârlani doctoriţa mai are interes pentru că are soradânsei, şi are mai mulţi...

-E tot negociabilă, nu?

-Mă duc şi-i spun: «Băi, DSP-ul, vino încoace madam Dumitra, dai de pământ cuaia sau, dacă nu...». Am reacţie, mă sună Molos.

-Să vedem, să discutăm, şi atunci cum vrem noi să conducem partidul, să ducempartidul ăsta mai departe, noi, care suntem mici, dacă nu îl avem pe ăla careconduce turma?".

Oînregistrare în care o voce atribuită directorului adjunct al ElectrocentraleDeva, Cristian Vladu (PDL), susţine că a dat "un miliard jumătate încampanie" a fost difuzată de un post de televiziune din Hunedoara, darşeful PDL Hunedoara neagă că Vladu ar fi făcut donaţii sau sponsorizări.

Înînregistrarea care a fost făcută, cel mai probabil, în 5 decembrie 2010, întimpul alegerilor parţiale pentru funcţia de deputat în Colegiul 3 Hunedoara,Cristian Vladu, al cărui nume se aude de mai multe ori pronunţat, ar fiafirmat, printre altele: "Cred că sunt sponsorul numărul unu, da? Cândspun sponsorul numărul unu, spun că am dat un miliard jumătate în campaniaasta… Ai auzit bine? Pe româneşte. Ai auzit ideea? Nu dau de la mama. Îmi creeznişte obligaţii. Cred că toată lumea înţelege, da?".

Într-uncomunicat de presă transmis, joi, şi semnat de şeful PDL Hunedoara, deputatulViorel Arion, este negat faptul că Vladu ar fi făcut donaţii sau sponsorizăriîn numele său sau al firmei.

Vineri,directorul adjunct al Electrocentrale Deva, Cristian Vladu (PDL), a recunoscutcă în înregistrările audio difuzate în presă în care susţine că a dat "unmiliard şi jumătate în campanie" este vocea sa, afirmând că donaţiile aufost făcute legal, iar el este "victimă" în acest scandal.

EchipaCorpului de control al ministrului Economiei trimisă la Electrocentrale Devapentru a verifica situaţia economică şi financiară a societăţii a cerut să îifie puse la dispoziţie "contractele, ordinele de plată, facturile şievidenţa personalului".

Directoruladjunct al Electrocentrale Deva, Cristian Vladu (PDL), a declarat, vineri,corespondentului MEDIAFAX, că şeful Corpului de control al ministruluiEconomiei a cerut telefonic să fie puse la dispoziţie mai multe acte necesaredesfăşurării anchetei.

"M-asunat şeful Corpului de control al ministrului Economiei şi m-a întrebat dacăTermocentrala Mintia a făcut vreo donaţie PDL. I-am spus că nici vorbă de aşaceva. A cerut să fie puse la dispoziţia Corpului de control al ministrului maimulte acte. Contractele, ordinele de plată, facturile şi evidenţa personalului.Toate actele vor fi puse la dispoziţie. Nu avem nimic de ascuns", aafirmat Vladu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-29
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...