2018-12-11 02:16


Cum se modifică pagina de Facebook

 |  21:56
Cum se modifică pagina de Facebook

Facebook a anunţat că va face câteva modificări pentru meniul din partea stângă a paginii.  Mai exact va avea loc o regrupare a categoriilor deja existente. Redesenarea este menită să facă aplicaţiile mai atractive, potrivit portalului de tehnologie Mashable.

Astfel, navigarea se va putea face pe patru secţiuni: Favorites, Pages, Groups şi Apps. La secţiunile de Pages şi Groups, Facebook va grupa cele mai vizitate pagini şi grupuri, şi va afişa constant cele mai populare două opţiuni pentru fiecare dintre aceste secţiuni. La secţiunea Favorites se vor grupa cele mai populare aplicaţii, linkuri, update-urile prietenilor şi invitaţiile la diferite evenimente, iar la secţiunea Apps, utilizatorii Facebook vor putea accesa jocurile şi celelalte aplicaţii interactive.

Totodată, va fi ascuns şi butonul "More", de unde se accesau categoriile care nu intrau în meniul scurt. Acesta va apărea numai atunci când utilizatorii vor ţine mouse-ul pe cele patru secţiuni. Facebook nu a mai modificat meniul din partea stângă a paginii din luna februarie a anului trecut, când au avut loc modificări importante la nivelul întregului design.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...