2016-10-25 18:44

ULTIMA ORA


Curtean: Vreau să câştig cu Dinamo primul trofeu din carieră

 |  17:09
Curtean: Vreau să câştig cu Dinamo primul trofeu din carieră

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat marţi, prin intermediul site-ului oficial, transferul jucătorului Alexandru Curtean (24 ani) de la echipa FC Timişoara.

Noua achiziţie a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare va semna un contract valabil până la 30 iunie 2016 şi se va alătura lotului pregătit de Liviu Ciobotariu în cantonamentul de la Săftica.

'Sunt fericit că transferul meu la Dinamo s-a rezolvat. A fost prima dorinţă pe care mi-am pus-o în acest an şi mă bucur că s-a împlinit în câteva zile! Sunt nerăbdător să mă alătur grupului puternic de la Dinamo, să mă integrez cât mai repede şi să fac parte din echipa liderului. Îmi doresc enorm să fac performanţă la Dinamo, să câştig în acest an primul meu trofeu din carieră', au fost primele cuvinte ale noului mijlocaş dinamovist.

'Este un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult, un jucător de care are nevoie. Sunt sigur că se va integra foarte repede în grupul nostru pentru că este, repet, un jucător de valoare, obişnuit să lupte pentru câştigarea unui trofeu', a declarat antrenorul Liviu Ciobotariu pentru site-ul oficial al clubului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: Dinamo, transfer, curtean, timisoaraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

LIGA 1: Rezultatele de sâmbătă și programul etapei În meciurile de sâmbătă, Pandurii au învins FC Botoșani, iar Astra Giurgiu a reușit doar un... 16 Oct 2016 | (0)
Prima reacţie a lui Denis Alibec după ce a semnat cu Steaua. ”Vin hotărât să câștig trofee” Telenovela transferului lui Denis Alibec de la Astra la Steaua s-a încheiat miercuri noapte.... 13 Oct 2016 | (0)