2017-01-18 03:58

ULTIMA ORA


Cutremur cu magnitudinea de 5,2 în Turcia

 |  08:43
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 în Turcia

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 s-a produs în noaptea de luni spre marţi în estul Turciei, într-o zonă deja devastată de seismele puternice din ultima perioadă. Încă nu exista informații despre eventuale victime sau pagube materiale. 

Observatorul Kandilli din Turcia şi Institutul de cercetare a cutremurelor au indicat epicentrul seismului în satul Mollakasim.

Cutremurul s-a produs la ora 22.08 (00.08 ora României), la o adâncime de zece kilometri şi la 30 de kilometri nord-vest de Van, potrivit Institutului american de geofizică USGS. Institutul a înregistrat magnitudinea cutremurului la 5,2.

Circa 2.000 de clădiri au fost distruse, 644 de persoane au murit, iar câteva mii au rămas fără adăpost în provincia estică Van, după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,2 a avut loc în octombrie și un altul cu magnitudinea de 5,6 a avut loc în urmă cu o săptămână, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-12

TAGURI: cutremur, TurciaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RADULESCU
29 Dec 2011

vai de capul lor bietii o ameni Dar vai si de al no stru ,cu autoritatile de rahat in marea lor majori tate de la noi>discut cu toti de 10 ani de zile si -i doare drept undeva, Pi na si marmureanu a spus c a in 2012 v-a fi un cutre mur catastrofal .eu stau intr-un bloc cu bulina la etajul 10 astfel incit v a dati voi seama .am in b loc numai nebuni care nu stiu si vor sa faca nimic altceva decit sa zica ce -o vrea dumnezeu .dar fa si tu ceva ca dumnezeu nu -ti baga in traista. Stiu sa faca bani ,dintr-un r ahat de bloc ,gioarta se 100 de ani au facut in gh ilimele sau nu casa d3 cu rve, mina in mina cu dumn ezeu stie cine samd .Dl o prescu ltimul primar din aceasta perioada este mis tocar, si daaaa din gura de parca noi toti suntem timpiti si nu7mai dumneal ui este destept si boier bibescu . vezi centru lin ce hal arata, vezi viito rul palat al adminst4rati ei publice locale cum ara ta, iar domn prefect il d oar si pe el de maidanezi cum sa-i omoare ce sa le mai faca , caci de noi a stia din blocurile cu bul ina il doare in pix. Ii t ot scriu ii tot scriu si toti sunt ofensati, M-au trecut la cinii latratori si vai de noi .Au text d e lege, art 4 alin 4 lit d din OG 20 1994 , prin c ARE TRBUIE SA REZOLVE SIT UATIA BLOCURILOR CU BULIN A SWI NU LE PASA. sI nu m ai raspunde unul la scrii sori .cU TOATA SINCERITAT EA VA SPUN CA SINGURA PER SOANA CARE A VENIT ASLAT URI DE MINE A FOST MULT I NSULTATA, INJURATA, COMEN TATA DOAMAN ELENA UDREA. DIN POSTURA DUMNEAIEI DE MINISTRU A FACUT DEMERSUR I PT A-L DETERMINA PE DOM N PRIMAR SA FACA CEVA CU NOI SI EFECTIV NU POATE . INCERCAM IMPRUNA SI NE LO VIM DE CAPSOMANIA UNEI AN UME INGINERE RADU DE LA P MB DARI DE A DOMNULUI DR. MI S-A TRANSMIS CA MA IA LA MISTO .PAI EU SUNT PE RSOana cu handicap .ce do ctor ma poate lua la mist o ? cit poate cobori un d octor incit sa ma ia pe m ine la misto .Domnule DOC TOR ,TREZITI-VA IN CEASUL AL 14LEA SI FACETI MAI M ULT DECIT SA LUATI HANDIC APATII LA MISTO .DOAR ATI T PUTETI DOMNULE DOCTOR ? PAI CRED CA SUNTETI MAI DEMN DE MILA, DECIT MINE VA SALUT CU RESPECT RA DULESCU SILVIA

Adauga un comentariu

Random image