2016-12-11 02:27

ULTIMA ORA


Cutremur cu magnitudinea de 5,2 în Turcia

 |  08:43
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 în Turcia

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 s-a produs în noaptea de luni spre marţi în estul Turciei, într-o zonă deja devastată de seismele puternice din ultima perioadă. Încă nu exista informații despre eventuale victime sau pagube materiale. 

Observatorul Kandilli din Turcia şi Institutul de cercetare a cutremurelor au indicat epicentrul seismului în satul Mollakasim.

Cutremurul s-a produs la ora 22.08 (00.08 ora României), la o adâncime de zece kilometri şi la 30 de kilometri nord-vest de Van, potrivit Institutului american de geofizică USGS. Institutul a înregistrat magnitudinea cutremurului la 5,2.

Circa 2.000 de clădiri au fost distruse, 644 de persoane au murit, iar câteva mii au rămas fără adăpost în provincia estică Van, după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,2 a avut loc în octombrie și un altul cu magnitudinea de 5,6 a avut loc în urmă cu o săptămână, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-12

TAGURI: cutremur, TurciaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RADULESCU
29 Dec 2011

vai de capul lor bietii oameni Dar vai si de al nostru ,cu autoritatile de rahat in marea lor majoritate de la noi>discut cu toti de 10 ani de zile si-i doare drept undeva, Pina si marmureanu a spus ca in 2012 v-a fi un cutremur catastrofal .eu stau intr-un bloc cu bulina la etajul 10 astfel incit va dati voi seama .am in bloc numai nebuni care nu stiu si vor sa faca nimic altceva decit sa zica ce-o vrea dumnezeu .dar fa si tu ceva ca dumnezeu nu-ti baga in traista. Stiu sa faca bani ,dintr-un rahat de bloc ,gioarta se 100 de ani au facut in ghilimele sau nu casa d3 curve, mina in mina cu dumnezeu stie cine samd .Dl oprescu ltimul primar din aceasta perioada este mistocar, si daaaa din gura de parca noi toti suntem timpiti si nu7mai dumnealui este destept si boier bibescu . vezi centru lin ce hal arata, vezi viitorul palat al adminst4ratiei publice locale cum arata, iar domn prefect il doar si pe el de maidanezi cum sa-i omoare ce sa le mai faca , caci de noi astia din blocurile cu bulina il doare in pix. Ii tot scriu ii tot scriu si toti sunt ofensati, M-au trecut la cinii latratori si vai de noi .Au text de lege, art 4 alin 4 lit d din OG 20 1994 , prin cARE TRBUIE SA REZOLVE SITUATIA BLOCURILOR CU BULINA SWI NU LE PASA. sI nu mai raspunde unul la scriisori .cU TOATA SINCERITATEA VA SPUN CA SINGURA PERSOANA CARE A VENIT ASLATURI DE MINE A FOST MULT INSULTATA, INJURATA, COMENTATA DOAMAN ELENA UDREA. DIN POSTURA DUMNEAIEI DE MINISTRU A FACUT DEMERSURI PT A-L DETERMINA PE DOMN PRIMAR SA FACA CEVA CU NOI SI EFECTIV NU POATE .INCERCAM IMPRUNA SI NE LOVIM DE CAPSOMANIA UNEI ANUME INGINERE RADU DE LA PMB DARI DE A DOMNULUI DR. MI S-A TRANSMIS CA MA IA LA MISTO .PAI EU SUNT PERSOana cu handicap .ce doctor ma poate lua la misto ? cit poate cobori un doctor incit sa ma ia pe mine la misto .Domnule DOCTOR ,TREZITI-VA IN CEASUL AL 14LEA SI FACETI MAI MULT DECIT SA LUATI HANDICAPATII LA MISTO .DOAR ATIT PUTETI DOMNULE DOCTOR ? PAI CRED CA SUNTETI MAI DEMN DE MILA, DECIT MINE VA SALUT CU RESPECT RADULESCU SILVIA

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cutremur de 2,9 grade în zona Vrancea Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs marți, la ora locală 19:50,... 22 Noi 2016 | (0)
Două cutremure puternice în vestul Chinei Două cutremure de suprafață, cu magnitudini de 5,2, respectiv 6,5 grade, au avut loc vineri în... 25 Noi 2016 | (0)