2018-12-14 08:16


Cutremur de 5,9 grade Richter în SUA

 |  22:44
Cutremur de 5,9 grade Richter în SUA

Un seism de 5,9 grade pe Richter s-a produs marţi seară în statul american Virginia. Cutremurul a fost resimţit în New York şi Washington. Pentagonul a fost evacuat, conform Sky News.

Potrivit martorilor, clădirile din New York şi Washington DC s-au mişcat câteva zeci de secunde, iar oamenii au intrat în panică.

Pentagonul, sediul Departamentului Apărării, a fost evacuat. "Când clădirea a început să se mişte violent, sute de persoane au început să ţipe", a declarat corespondentul CNN Barbara Starr.

Este cel de-al doilea cutremur produs în SUA în ultimele 24 de ore. Primul cutremur cu magnitudinea de 5,3 s-a produs marţi dimineaţă în Statele Unite, provocând pagube materiale, dar nu şi victime, a anunţat institutul american de geofizică USGS.

Cutremurul s-a produs cu puţin timp înainte de miezul nopţii (08.46 ora României), în regiunile muntoase ale Colorado (centru) şi New Mexico (sud), la o adâncime de patru kilometri. Epicentrul a fost localizat la 290 de kilometri sud de Denver (Colorado).

Potrivit presei locale, mai multe autostrăzi şi clădiri au fost avariate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...