2017-01-16 17:36

ULTIMA ORA


„Dacă vreţi să vedeţi România, să nu mergeţi pe şosele. Vă recomand un elicopter”

 |  07:58
„Dacă vreţi să vedeţi România, să nu mergeţi pe şosele. Vă recomand un elicopter”

Preşedintele TraianBăsescu le-a spus afaceriştilor din zona Golfului, marţi, în cadrul ForumuluiConsiliul de Cooperare al Golfului - România - Bucureşti: Oportunităţi deAfaceri în Europa Centrală şi de Sud, că, dacă vor dori să cunoască România, sănu meargă pe şosele, recomandându-le elicopterul.

"Un domeniu poate de interes major privind la ceea ce România are- munte,mare, deal, este turismul. Avem o infrastructură deturism depăşită care trebuie modernizată şi avem un potenţial pentrudezvoltarea infrastructurii de turism excepţional. Dacă vreodată vreţisă vedeţi cu adevărat România, să nu mergeţi pe şosele. Vă recomand unelicopter. Trebuie să vă spun că sunt un om care a circulat în ţară,pe şosele, foarte mult, dar niciodată nu am descoperit România cum amdescoperit-o din elicopter", a spus Traian Băsescu.

El a menţionat că, de când este preşedinte, circulă des şicu elicopterul.

"Vă pot spune că imaginilesunt extraordinare, o ţară care are munţi împăduriţi, o ţară în care, dacămergeţi în zona centrală, veţi vedea cum curge apa minerală pe margineadrumului, pentru că nu-i valorificată, o ţară în care se poate face în mod egalturismbalnear şi turism pur şi simplu. Ce-i lipseşte pentru avalorifica aceste avantaje pe care România le are, lipseşte exactinfrastructura de turism şi infrastructura rutieră sau feroviară",a mai spus şeful statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image