2017-01-24 13:17


Dacia va lansa modelul Lodgy la Geneva

 |  11:58
Dacia va lansa modelul Lodgy la Geneva

Reprezentanţii Dacia au anunţat, joi, că producătorul auto pregătește lansarea noului model Lodgy pentru luna martie, în premieră, la Salonul Auto de la Geneva. Noul model este construit pentru a un plus de confort şi funcţionalitate prin noile echipamente care vor fi disponibile pentru Dacia.

'În concordanţă cu spiritul mărcii Dacia, Lodgy este un model foarte spaţios, cu prestaţii inedite, adaptate aşteptărilor clienţilor. Familiile aflate în căutarea unui vehicul polivalent la un preţ accesibil îşi vor putea cumpăra noul model cu o garanţie de 3 ani', precizează un comunicat transmis de producătorul auto. Lodgy, după cum sugerează si numele, care aminteşte de englezescul 'lodge', este un vehicul de familie disponibil în variantă cu cinci şi şapte locuri, beneficiind de un spaţiu interior remarcabil până la al treilea rând de scaune. De asemenea, cu o lungime de 4,5 metri, mașina oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu şapte locuri. 

Fiindcă producţia va fi realizată la fabrica din oraşul marocan Tanger, Lodgy va fi primul model Dacia construit exclusiv în afara României, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: Dacia_Lodgy, Geneva, modelComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image