2018-12-15 22:47


Dan Diaconescu a rămas fără Partidul Poporului

 |  17:26
Dan Diaconescu a rămas fără Partidul Poporului
Curteade Apel a respins, vineri, cererea de înfiinţare a Partidului Poporului.Hotărârea Curţii este definitivă şi irevocabilă, informează Realitatea.net

Curteade Apel Bucureşti a decis irevocabil, vineri, să respingă cererea deînregistrare a Partidului Poporului, după ce a admis recursul declaratîmpotriva deciziei din noiembrie 2010 a Tribunalului Bucureşti. Recursul a fostpromovat de Constantin Cojocaru.

HotărâreaCurţii de Apel Bucureşti este irevocabilă.

TribunalulBucureşti a admis, pe 29 noiembrie 2010, cererea de înregistrare a PartiduluiPoporului, după ce a judecat, luni, solicitarea reprezentanţilor formaţiuniipolitice, însă decizia a fost atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

Programulpolitic al partidului, la care Diaconescu spunea că a lucrat în perioada încare a fost în arest, îşi propunea aplicarea aşa-zisei legi"Cojocaru-OTV", prin care toţi românii "care au fost furaţi de20 de ani încoace" să fie despăgubiţi de stat cu câte 20.000 de euro,creşterea pensiilor şi salariilor, scăderea taxelor şi impozitelor, reformareasistemului judiciar prin introducerea juraţilor în procese şi generalizareaeliberărilor pe cauţiune.

Potrivitunui sondaj CSCI, realizat în perioada 14-15 martie, Partidul Poporului sebucura de 7% din intenţiile de vot la parlamentare, după PDL şi USL, care aravea 17%, respectiv 63%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-03-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...