2018-12-18 19:21


Dan Petrescu vrea să joace cu "generaţia de aur" pe Arena Naţională

 |  18:34
Dan Petrescu vrea să joace cu "generaţia de aur" pe Arena Naţională

Antrenorul formaţiei Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, a declarat, luni, când a vizitat Arena Naţională că ar fi "senzaţional" ca foştii fotbalişti ai "generaţiei de aur" să poată evolua pe acest stadion, despre care spune că seamănă cu "Emirates" al formaţiei Arsenal Londra.

"Pentru mine ar fi important să ne întâlnim toţi cei din acea generaţie, nu contează cu cine am juca. Cu generaţia din '70 sau '80 poate. Important e să ne întâlnim pentru că generaţia noastră merită să joace pe un asemenea teren. Cred că Hagi, care a fost liderul nostru, cu preşedintele Mircea Sandu şi cu Gică Popescu să reuşească să organizeze un meci aici. Ar fi senzaţional, cred că s-ar umple stadionul. Eu unul m-aş prezenta imediat dacă s-ar juca în locul celui cu Argentina. Să-mi trimită convocarea şi sunt gata de joc. Acum numai să se poată juca un astfel de meci", a spus Petrescu.

Antrenorul formaţiei ruse consideră că noul stadion naţional poate constitui o motivaţie în plus pentru componenţii echipei naţionale: "Aş fi dat orice să joc pe acest stadion, normal că merita şi generaţia de aur să joace aici, dar din păcate nu se poate. E senzaţional stadionul, parcă nu eşti în România, mă bucur enorm că am ajuns şi noi să avem un astfel de stadion. E bine pentru fotbalul românesc că avem stadioane, dar sper să mai fie şi pline. Un stadion ca ăsta dacă e gol e păcat. Cred că seamănă cu Emirates al lui Arsenal. Nu am apucat să joc pe el că plecasem, dar l-am văzut şi seamănă. E un stadion peste aşteptările mele. Extraordinar. Ar putea fi şi o motivaţie pentru jucători".

Petrescu apreciază că oficialii federaţiei argentiniene sunt singurii vinovaţi pentru anularea partidei amicale din 10 august: "Ce vină are România că nu se mai joacă meciul cu Argentina? E păcat că nu vin jucători ca Messi să se inaugureze acest stadion. E vorba de problemele lor interne".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...