2017-01-23 08:45


Dan Suciu, noul purtător de cuvânt al Guvernului

 |  10:57
Dan Suciu, noul purtător de cuvânt al Guvernului

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu îl va numi pe jurnalistul Dan Suciu în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, potrivit unor surse guvernamentale. Acesta îi va succede în funcţie Ioanei Muntean, numită în februarie 2009 de către Emil Boc

Absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti, cu un master în Politici Publice, Dan Suciu lucrează în presă din 1994, în ultima perioadă activând la postul TV cu profil economic The Money Channel. 

Ioana Muntean va rămâne totuşi în funcţia de secretar de stat, în echipa de comunicare de la Guvern, potrivit unor surse guvernamentale. Muntean a acceptat deja propunerea, după ce Mihai-Răzvan Ungureanu a invitat-o să rămână în echipa sa, deşi aceasta îşi prezentase demisia la venirea noului premier. În funcţia de purtător de cuvânt Mihai-Răzvan Ungureanu doreşte neapărat un jurnalist cu profil economic, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-25

TAGURI: purtător_de_cuvânt, Dan_Suciu, guvernComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SE STIE AVEM GUVERN SIE-TOV GRADU
20 Feb 2012

inca un securist ziarist?
MARIN
20 Feb 2012

Numai securisti in guvernul asta !
ILEANA - PARTEA I-A
20 Feb 2012

Iată câteva date despre persoana evre-ului sionist Ungureanu. Născut la 22 septembrie 1968, el are, conform presei din Iași, rude de gradul 1 de obârşie evre-iască. Tânăr fiind, Ungureanu a idolatrizat pe comuniști fiind, mai întâi, activist în conducerea Organizaţiei Pionierilor, apoi membru în CC al UTC, plonjând şi în conducerea Uniunea Studenţilor Comunişti, postură în care l-a prins revoluţia. După 22 decembrie 1989, Ungureanu pozeză rapid în anti-comunist, astfel încât din primele luni ale lui 1990 îi acuză de neo-cripto-comunism pe profesorii de la Facultatea de Istorie din Iaşi. Este racolat curând în structurile Grupului de Dialog Social, unde “a fost şcolit să spurce tot ce e mai bun în România”. Ca urmare a influenţelor oculte evre-iesti, Ungureanu a primit o bursă la Colegiul Judaic din Ofxord, pentru anul universitar ’90-’91, în scopul susţinerii masteratului. Nevastă-sa este şi ea de origine judaică, fiind membră a Comunităţii Evre-ieşti din Iași. Ungureanu vorbește curent al limba ebraică. El şi-a făcut doctoratul în ”Istoria evre-ilor din România” şi, în urmă cu câţiva ani, s-a dus în Israel pentru specializare. Cunoscut ca fiind unul din oamenii magnatului e v r e u George Soros în România din 1996 Ungureanu a funcţionat ca membru al board-ului Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă. Pe banii unui escroc internaţional colaborator al Mossad-ului (rețeaua de securitate israeliană), Mark Rich, în 1993 Ungureanu şi-a luat masteratul la St. Cross College al Universității din Oxford, iar în 1997 s-a înscris şi a devenit membru al European Association for Jewish Studies din Oxford, ceea ce l-a ajutat ca din 1998 să devină Senior Fellow al Oxford Centre for Jewish and Hebrw Studies, pozitie prin care s-a desăvârsit racolarea lui ca agent plătit de Israel.
ILEANA - PARTEA II-A
20 Feb 2012

In 2004 Ungureanu devine director al Centrului de Studii Judaice creat în cadrul Universităţii din Iaşi devenind un adept al teoriei anti-românismului ce favoriza migrarea evre-ilor din Israel către România cu scopul formării unui mare nucleu de populație evre-iască la noi care să ocupe cu timpul principalele functii de conducere din stat. In repetatele sale cuvântări oficiale, Ungureanu a afirmat că românii ar trebui să-şi părăsească ţara dacă nu sunt de acord cu politica externă pro-americano-israeliană a României, retorică preluată și de președintele Băsescu. In calitate de ministru de externe, Ungureanu a dus o politică de apropiere a Romaniei catre Israel, facilitand cumpărea de către oameni de afaceri evre-i a o serie de fabrici și uzine românești la preturi de nimic, fapt ce i-a adus și o serie de mari beneficii materiale (șpăgi). Pe de alta parte, Ungureanu împreuna cu Băsescu duce o activitate de susținere a deschiderii și exploatării minelor de aur și a altor metale prețioase de la Rosia Montana în favoarea mentorului său magnatul e v r e u Soros care i-a platit majoritate studiilor sale în străinătate. Ca individ, Ungureanu a fost și este tipul tocilarului închistat care nu comunică cu nimeni, arogant și plin de el, considerând că toți ceilalți sunt niște proști și că aceștia ar trebui să îndeplinească numai funcții de servitori. Este un tip rapace după bani, idolatrizând rasa evre-iscă care după el ar trebui să conducă lumea. Din sumara prezentare a activității sioniste a lui Ungureanu se desprinde faptul că acesta este un anti-român desăvârșit, un purtator de cuvânt al Israelului în Romania cu scopul vădit de a distruge tot ceea ce are mai bun poporul român.

Adauga un comentariu

Random image