2016-12-08 04:12

ULTIMA ORA


Dănciulescu – Trebuie să uităm de Steaua şi să ne gândim la Petrolul

 |  15:58
Dănciulescu – Trebuie să uităm de Steaua şi să ne gândim la Petrolul

Atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu a împlinit azi 35 de ani. Încă afectat de eşecul echipei sale în derbyul cu Steaua, cel poreclit Danciu-gol spune că toţi dinamoviştii trebuie să uite cât mai repede acest rezultat.

 “Le mulţumesc tuturor suporterilor dinamovişti pentru mesajele de susţinere. Trebuie să trecem peste rezultatul de luni pentru că urmează un meci foarte important cu Petrolul Ploieşti, în Cupa Romaniei. Campionatul este departe de a fi încheiat, nu suntem nici la jumătatea competiţie. În Cupa Romaniei nu avem voie să facem vreun pas greşit, astfel că în acest moment mă gândesc numai la partida cu Petrolul Ploieşti”, a spus pentru site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: dănciulescu, dinamo, 35 de ani, aniversare, steaua, petrolulComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Haţegan conduce Eternul Derby Cel mai bine cotat arbitru roman la ora actuală, Ovidiu Haţegan, va conduce la centru derby-ul de... 28 Noi 2016 | (0)
Dinamo, penalizată cu 15.000 lei. Steaua, sancţionată cu 10.000 lei Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis penalizarea grupării Dinamo... 03 Dec 2016 | (0)