2017-01-16 20:22

ULTIMA ORA


Declarațiile lui Becali pun în dificultate UEFA

 |  10:15
Declarațiile lui Becali pun în dificultate UEFA

Thomas Giordano, oficialul care se ocupă de activitatea media la UEFA, s-a declarat surprins de anunțul lui Gigi Becali privind anularea partidei cu Schalke și de discuțiile pe marginea schimării gazonului din Naţional Arena.

Giordano a recunoscut că este uimit de intensitatea discuțiilor purtate pe marginea gazonului de pe Naţional Arena, dar ce i s-a părut șocant au fost declaraţiile lui Becali cum că meciul cu Schalke a fost amânat, în condiţiile în care cererea Stelei a fost primintă abia ieri seară de UEFA.

"Tocmai ce am primit solicitarea Stelei de a juca pe 21 septembrie. Incredibil, nu-mi aduc aminte ca o echipă să fi solicitat vreodată amânarea unui meci pentru că un gazon nou pus s-a deteriorat! S-au amânat meciuri din alte cauze, dar din acest motiv chiar nu-mi aduc aminte.Va decide Departamentul Competiţii în cursul zilei de vineri. Dacă Schalke nu acceptă, e exclus să amânăm! Dacă nemţii sînt de acord, avem nevoie şi de acceptul televiziunilor, după care se ia decizia", a declarat oficialul pentru

Nu este prima dată când oficialii UEFA se confruntă cu situații neobișnuite. În momentul în care Steaua şi Rapid s-au calificat în grupe, și Oţelul a anunţat că va evolua pe Naţional Arena, jurnaliștii de la GSP au sunat la UEFA pentru a aflat dacă e posibil ca 3 echipe să evolueze pe aceeaşi arenă. Giordano a declarat atunci: „Aşa e, toate 3 vor evolua pe acelaşi stadion, e o premieră pentru noi, nu s-a mai întîmplat aşa ceva, va trebui să facem un program special să nu se suprapună jocurile, adică toate să aibă meci acasă în aceeaşi etapă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-04

TAGURI: UEFA, Becali, National ArenaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image