2016-12-05 20:57

ULTIMA ORA


Declarațiile lui Becali pun în dificultate UEFA

 |  10:15
Declarațiile lui Becali pun în dificultate UEFA

Thomas Giordano, oficialul care se ocupă de activitatea media la UEFA, s-a declarat surprins de anunțul lui Gigi Becali privind anularea partidei cu Schalke și de discuțiile pe marginea schimării gazonului din Naţional Arena.

Giordano a recunoscut că este uimit de intensitatea discuțiilor purtate pe marginea gazonului de pe Naţional Arena, dar ce i s-a părut șocant au fost declaraţiile lui Becali cum că meciul cu Schalke a fost amânat, în condiţiile în care cererea Stelei a fost primintă abia ieri seară de UEFA.

"Tocmai ce am primit solicitarea Stelei de a juca pe 21 septembrie. Incredibil, nu-mi aduc aminte ca o echipă să fi solicitat vreodată amânarea unui meci pentru că un gazon nou pus s-a deteriorat! S-au amânat meciuri din alte cauze, dar din acest motiv chiar nu-mi aduc aminte.Va decide Departamentul Competiţii în cursul zilei de vineri. Dacă Schalke nu acceptă, e exclus să amânăm! Dacă nemţii sînt de acord, avem nevoie şi de acceptul televiziunilor, după care se ia decizia", a declarat oficialul pentru

Nu este prima dată când oficialii UEFA se confruntă cu situații neobișnuite. În momentul în care Steaua şi Rapid s-au calificat în grupe, și Oţelul a anunţat că va evolua pe Naţional Arena, jurnaliștii de la GSP au sunat la UEFA pentru a aflat dacă e posibil ca 3 echipe să evolueze pe aceeaşi arenă. Giordano a declarat atunci: „Aşa e, toate 3 vor evolua pe acelaşi stadion, e o premieră pentru noi, nu s-a mai întîmplat aşa ceva, va trebui să facem un program special să nu se suprapună jocurile, adică toate să aibă meci acasă în aceeaşi etapă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-04

TAGURI: UEFA, Becali, National ArenaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ani grei de închisoare pentru Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea în dosarul mituirii judecătoarei Ioan Becali a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare, Victor Becali la 5 ani şi 8 luni,... 24 Noi 2016 | (2)
O statuie reprezentându-l pe Zlatan Ibrahimovic, ridicată în fața Friends Arena din Stockholm Federația suedeză de fotbal a anunţat că o statuie reprezentându-l pe Zlatan Ibrahimovic va fi... 22 Noi 2016 | (0)