2016-10-28 13:40

ULTIMA ORA


Deputatul Mădălin Voicu a părăsit spitalul

 |  11:27
Deputatul Mădălin Voicu a părăsit spitalul

Deputatul Mădălin Voicu a fost externat cu o stare 'staţionară' şi 'un diagnostic nedefinit', după ce a primit îngrijiri de specialitate, în noaptea de marţi spre miercuri, la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.

Deputatul crede că este posibil să i se fi făcut rău din cauză că a mâncat mai mult de sărbători. Pacientului i s-a administrat o perfuzie, timp de două ore, în urma unei posibile crize de colecist, potrivit Agerpres.

Parlamentarul se află la Sibiu în vacanţă şi a stat sub supraveghere medicală doar câteva ore. "Cred că de la atâta mâncare şi băutură şi stres şi oboseală am făcut o criză de colecist şi am venit să văd ce am. Am făcut o perfuzie. (...)Eu, nemâncând de obicei greu, probabil că de data mi-am permis să fiu mai puţin atent", a declarat acesta, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-20

TAGURI: Mădălin_Voicu, spital, SibiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Proteste față de uciderea ursului la Sibiu Aproximativ 100 de oameni au protestat vineri seara în Sibiu faţă de decizia autorităţilor de... 15 Oct 2016 | (8)
Noi imagini cu ursul de la Sibiu încercând să atace o femeie Noi detalii apar în ancheta după ursul ucis la Sibiu. Ursul ar fi atacat o femeie a străzii care... 16 Oct 2016 | (4)