2016-12-02 20:15

ULTIMA ORA


Deputatul Mădălin Voicu a părăsit spitalul

 |  11:27
Deputatul Mădălin Voicu a părăsit spitalul

Deputatul Mădălin Voicu a fost externat cu o stare 'staţionară' şi 'un diagnostic nedefinit', după ce a primit îngrijiri de specialitate, în noaptea de marţi spre miercuri, la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.

Deputatul crede că este posibil să i se fi făcut rău din cauză că a mâncat mai mult de sărbători. Pacientului i s-a administrat o perfuzie, timp de două ore, în urma unei posibile crize de colecist, potrivit Agerpres.

Parlamentarul se află la Sibiu în vacanţă şi a stat sub supraveghere medicală doar câteva ore. "Cred că de la atâta mâncare şi băutură şi stres şi oboseală am făcut o criză de colecist şi am venit să văd ce am. Am făcut o perfuzie. (...)Eu, nemâncând de obicei greu, probabil că de data mi-am permis să fiu mai puţin atent", a declarat acesta, potrivit realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-20

TAGURI: Mădălin_Voicu, spital, SibiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sibiu. Femeia care şi-a înjunghiat soţul, reţinută Poliţiştii au dispus, în noaptea de luni spre marţi, reţinerea femeii care şi-a înjunghiat... 22 Noi 2016 | (0)
Traficul rutier, îngreunat din cauza ceţii pe A3 Bucureşti – Ploieşti şi pe A1 Sibiu - Deva Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat, într-un comunicat de presă, că traficul... 19 Noi 2016 | (0)