2017-01-21 04:16

ULTIMA ORA


Deputatul PSD Mircea Duşa neagă că ar fi chiulangiu

 |  11:26

Deputatul PSD Mircea Duşa a negat, luni, acuzaţiile conform cărora ar fi chiulangiu, după ce mai multe pliante care îl criticau au fost distribuite la sfârşitul săptămânii trecute în căsuţele poştale ale cetăţenilor din Miercurea Ciuc. 

Mai ales că presa locală şi centrală a relatat pe tot parcursul săptămânii trecute că el este liderul politic cu cea mai bună prezenţă la lucrările Camerei Deputaţilor, motiv pentru care demersul unor persoane necunoscute i se pare inexplicabil, a subliniat deputatul PSD. 'Mă întreb cine se ocupă de golănii? După ce o săptămână întreagă presa locală şi centrală a apreciat că deputatul Duşa are cea mai bună prezenţă dintre liderii politici, cu peste 500 de luări de cuvânt în plen, peste 200 în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor şi are cele mai multe iniţiative legislative devenite lege, vine cineva acum şi spune că-i chiulangiu. E inexplicabil', a afirmat Duşa.

Deputatul social democrat consideră această acţiune drept calomnioasă şi intenţionează sa-i acţioneze în instanţă pe autori. 'Cei de la PDL spun că nu ei sunt, cei de la UNPR neagă că s-ar ocupa de aşa ceva, poate sunt cei de la UDMR sau de la Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), deranjaţi de faptul că Victor Ponta a spus, în prezenţa mea, că pe UDMR-işti nu-i ia la guvernare iar cu PPMT nu stă de vorbă. Mă întreb cine sunt golanii? Asta e o calomnie şi eu nu ştiu pe cine să acţionez în judecată', a declarat Mircea Duşa, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: PSD, chiulangiu, Mircea_DuşaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image