2017-01-20 18:10

ULTIMA ORA


Descinderi ale poliţiştilor la locuinţele lui Bercea Mondial şi ale rudelor sale

 |  09:03
Descinderi ale poliţiştilor la locuinţele lui Bercea Mondial şi ale rudelor sale

Peste 200 depoliţişti şi jandarmi din judeţul Olt au descins, joi dimineaţă, în mai multelocuinţe aparţinând lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi fraţilor săi,cercetările făcându-se pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Potrivitproucorului Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt, peste 200 depoliţişti şi jandarmi au descins în peste 13 locaţii din Drăgăneşti-Olt şi Slatina, care aparţin lui Sandu Anghel,zis Bercea Mondial, şi fraţilor săi, precum şi unor interpuşi ai lui Anghel penumele cărora sunt trecute mai multe imobile.

"Sunt cercetaţi şi fraţii lui Sandu Anghel pentru evaziune de 15miliarde de lei vechi. Se caută arme, documente fictive şi bani.Cercetările se fac pentru evaziune fiscală, spălare de bani", a declaratprocurorul Eugen Iacobescu.

Sandu Anghel a fost arestat deTribunalul Olt în 20 februarie, într-un dosar în care este cercetat pentrutentativă de omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zisMercedes, care în urma incidentului a fost internat la Spitalul Judeţean deUrgenţă Craiova.

Bercea Mondial a cerut să fieeliberat sub control judiciar, însă solicitarea i-a fost respinsă, în 3 martie,de Tribunalul Olt, iar decizia a fost menţinută de Curtea de Apel Craiova.

de la Curtea de Apel Craiova să îl cerceteze în libertate întrucâtare un copil bolnav de SIDA şi alţi nouă minori pe care îi are în îngrijire.

"Vă rog frumos să-mi admiteţi recursul pentru că am uncopil bolnav de SIDA şi am încă nouă copii minori acasă care mă aşteaptă să amgrijă de ei. Semnez şi de trei ori pe zi la Poliţie dacă e nevoie. Nu am avutniciun dosar penal până acum şi dacă e nevoie vin la Poliţie ori de câte orieste nevoie", le-a spus Bercea Mondial magistraţilor de la Curtea de Apel.

Magistraţii Tribunalului Olt au decis, pe 14 martie,prelungirea până în 16 aprilie a mandatului de arestare pe numele lui SanduAnghel, iar acesta a formulat recurs, judecătorii Curţii de Apel Craiovarespingând însă cererea formulată de Bercea Mondial.

El este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt,presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupărileinterlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, aufost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 dedosare penale, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute întreei, iar în prezent mai sunt în lucru şase dosare penale pe numele lui BerceaMondial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image