2016-10-28 22:55

ULTIMA ORA


Descinderi în Bucureşti şi Ilfov pentru prinderea unor spărgători de locuinţe

 |  09:39

Reprezentanţii autorităţilor desfăşoară, marţi dimineaţă, descinderi la 14 adrese din Bucureşti şi judeţul Ilfov, pentru prinderea unor spărgători de locuinţe. Pentru a-şi ameninţa victimele, membrii grupării foloseau arme, iar în câteva situaţii ar fi pretins că sunt poliţişti.

În cazul membrilor grupării infracţionale suspectaţi de comiterea unor tâlhării şi spargeri de locuinţe poliţiştii urmează să pună în executare nouă mandate de reţinere.

Acţiunea este efectuată de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, iar suspecţii vor fi duşi pentru audieri la Poliţia Capitalei, urmând să se stabilească măsurile legale.

Prejudiciul produs este estimat la zeci de mii de euro, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: Bucureşti, euro, locuinţe, descinderi, Ilfov, spărgătoriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Evaziune fiscală de 5 milioane euro. Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov Poliţia Capitalei a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că poliţiştii... 26 Oct 2016 | (0)
În ultimii cinci ani, 150.000 de maşini mai multe Cifrele oficiale furnizate de Prefectura Bucureşti şi Ilfov arată că, în ultimii cinci ani,... 19 Oct 2016 | (0)