2016-10-26 01:57

ULTIMA ORA


Dezertorii care ocupaseră un oraş sirian s-au retras

 |  10:46
Dezertorii care ocupaseră un oraş sirian s-au retras

Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDH) a anunțat că soldaţii sirieni dezertori s-au retras după ce preluaseră controlul pentru o scurtă perioadă, sâmbătă seară, a oraşului Duma, situat la 20 de kilometri de capitala Damasc.

OSDH a indicat că 'grupări de soldaţi dezertori s-au retras din Duma şi s-au întors la baza lor', fără a precizat motivul retragerii acestora în cursul nopţii.  Potrivit preşedintelui OSDH, Rami Abdelrahmane, citând militanţi aflaţi la faţa locului, grupări de dezertori preluaseră controlul asupra oraşului sâmbătă seară, după lupte violente cu forţele siriene de securitate.

Deoarece presa străină are interdicţie de a se deplasa în zona de conflict amintită, nicio informaţie din surse independente nu a fost disponibilă în legătură cu aceste incidente, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-16

TAGURI: Siria, dezertori, DumaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Eșec la reuniunea pentru Siria. Un nou armistițiu mai are de așteptat acordul diplomaților Reuniunea de la Lausanne pe tema războiului din Siria, la care au participat reprezentanţii... 16 Oct 2016 | (0)
Islamiștii anunță că au doborât un avion american Rețeaua teroristă Stat Islamic susține că a doborât un avion militar american în nord-estul... 20 Oct 2016 | (1)