2016-12-11 04:28

ULTIMA ORA


Dezertorii care ocupaseră un oraş sirian s-au retras

 |  10:46
Dezertorii care ocupaseră un oraş sirian s-au retras

Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDH) a anunțat că soldaţii sirieni dezertori s-au retras după ce preluaseră controlul pentru o scurtă perioadă, sâmbătă seară, a oraşului Duma, situat la 20 de kilometri de capitala Damasc.

OSDH a indicat că 'grupări de soldaţi dezertori s-au retras din Duma şi s-au întors la baza lor', fără a precizat motivul retragerii acestora în cursul nopţii.  Potrivit preşedintelui OSDH, Rami Abdelrahmane, citând militanţi aflaţi la faţa locului, grupări de dezertori preluaseră controlul asupra oraşului sâmbătă seară, după lupte violente cu forţele siriene de securitate.

Deoarece presa străină are interdicţie de a se deplasa în zona de conflict amintită, nicio informaţie din surse independente nu a fost disponibilă în legătură cu aceste incidente, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-16

TAGURI: Siria, dezertori, DumaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Rebelii sirieni îi împiedică pe civili să părăsească Alep Grupuri armate ale opozitiei siriene i-au impiedicat pe civili sa paraseasca sectorul de est al... Acum 18 ore | (3)
Sute de militari turci, mobilizați la granița cu Siria Armata turcă a mobilizat, joi seară, 300 de membri ai unităţilor militare speciale la frontiera... 09 Dec 2016 | (0)