2017-01-23 00:42


Dezvăluiri despre nereguli grave la Naţional Arena. “UEFA a făcut un raport special”

 |  15:40
Dezvăluiri despre nereguli grave la Naţional Arena. “UEFA a făcut un raport special”

Stadionul de peste 200 de milioane de euro inaugurat în urmă cu doar trei luni are multe lacune, conform fostului impresar Ioan Becali, care dezvăluie că oficialii UEFA au şi întocmit un raport special în acest sens. Arena trebuie modificată pentru a putea îndeplini în continuare condiţiile UEFA la cele mai înalte standarde.

"Stadionul ăsta are mari probleme. La banii care s-au cheltuit, stadionul n-a fost făcut aşa cum trebuie. UEFA a făcut un raport special în care îi anunţa ce modificări trebuie să facă. Autocarul n-are loc să intre la vestiare, o ia pe la intrarea invalizilor. La parcarea subterană, sunt doar două lifturi, n-au scări! Dacă îţi faci o casă, nu-ţi dă autorizaţie dacă nu pui şi scări. Lor cum le-au dat autorizaţia? Sunt multe şi multe alte probleme", a spus Becali la GSP TV.

Acesta susţine că FRF trebuia să intervină în momentul în care constructorul a comis greşelile, mai ales că s-au cheltuit peste 200 de milioane de euro din bani publici. “Trebuia să fie făcut cum a cerut FRF, nu cum doreau ei. Au dispărut atâţia bani, dar măcar să-l fi făcut cum trebuie”, a adăugat fostul impresar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ZIGZAG
06 Noi 2011

oprescu-gazon.usl -gazon.oprescu@usl=oprisan.

Adauga un comentariu

Random image