2017-01-18 01:22

ULTIMA ORA


Dinamo îşi revine după şocul Steaua

 |  22:37
Dinamo îşi revine după şocul Steaua

Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României-Timişoreana la fotbal, după ce a învins pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe stadionul ''Dinamo'', în sferturile de finală ale competiţiei, informează Agerpres.

Dinamo a deschis scorul prin ''veteranul'' Ionel Dănciulescu (14), dar Petrolul a egalat după pauză, prin Adrian Borza (48), dintr-un penalty acordat în urma unui duel între Cosmin Moţi şi Vali Negru. Liviu Ganea a marcat golul calificării pentru Dinamo (55), după o fază controversată, la care Cătălin Munteanu a pasat din lovitură liberă, dar mingea nu a fost oprită pentru acest lucru.

Dinamo a ratat mai multe ocazii de a închide meciul, iar Petrolul a terminat în 10 oameni, după eliminarea lui Vali Negru (90+3).

Dinamo Bucureşti - Petrolul Ploieşti 2-1 (1-0), stadion 'Dinamo'

Au marcat: Ionel Dănciulescu (14), Liviu Ganea (55), respectiv Adrian Borza (48 - penalty).

Cartonaş roşu: Valentin Negru (Petrolul, 90+3).

Arbitru: Alexandru Deaconu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Oradea), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Sebastian Colţescu (Craiovs)

Observatori: Dan Petrescu, Romică Chihaia (Bucureşti)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: dinamo bucuresti, petrolul ploiesti, cupa romaniei, semifinalele cupeiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UN OM
09 Dec 2011

-arbitru de doi bani ; -a fost 11 m , lovit in cal caiul piciorului , atins corporal .. dezechilibrat iar comentatorii intr- o nota superficiala arunc a pareri sigure ca nu a f ost ...nimic . recomand acestora sa-si puna ochel ari la reluarile de faza ... sau sa se abtina la v erdictul dat de arbitru . . PARTINITOR, NEAUTORITAR , INCOMPETENT. -Dinamo n u avea nevoie de ajutor . . fanii trebuie sa recuno asca unii altora .. ca ,, judecatorul,, acestei par tide nu are ce cauta sa arbitreze intr-o arena s portiva. -nota zece gale riei petroliste. -dupa pa rtida .. greselile trebui e recunoscute daca esti U N ADEVARAT SPORTIV si ni ci decum ... sa spui , ,,asta e,, ! -Munteanu .. trebuie sa ne confirme c a stie f.bine regulamentu l de fotbal, recunoscand ca arbitrul trebuia sa di cteze repetarea sau relua rea loviturii, in conditi ile in care adversarul se astepta sa-si organizeze zidul apararii iar balon ul nu era nici macar opr it la locul infractiunii. . -dezbinarea fanilor, a titudinea lor razboinica .. este ,,aprinsa,, si de un arbitraj, repet ..... incompetent, partinitor , neautoritar !

Adauga un comentariu

Random image