2016-10-21 20:05

ULTIMA ORA


Dinamo nu se lecuieşte!

 |  16:05
Dinamo nu se lecuieşte!

După Strătilă de la Astra, Dinamo l-a luat de la Ploieştişi pe Cosmin Matei. Jucătorul, care a trecut pentru o scurtă perioadă şi pe la rivala Steaua, este cunoscut ca un tip cu o viaţă extrasportivă foarte agitată.

Chiar dacă nu are decât 20 de ani, fotbalistul este un împătimit al jocurilor de noroc, fiind cunoscut pentru asta în oraşul de baştină Constanţa. Nici după ce a venit la Steaua, Matei nu s-a potolit, el continuând “tradiţia”alături de Cristi Tănase şi Bogdan Stancu.

A fost vândut ulterior la Astra, dar nici acolo nu a rupt gura târgului, a jucat 6 meciuri, doar unul singur în postura de titular, şi a înscris un gol. Cu ajutorul impresarului său Victor Becali a ajuns la , grupare care scăpase în ultimii ani de petrecăreţi gen Tamaş şi N’doye. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Matei, petrecareti, dinamo, astra, transferComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Prima reacţie a lui Denis Alibec după ce a semnat cu Steaua. ”Vin hotărât să câștig trofee” Telenovela transferului lui Denis Alibec de la Astra la Steaua s-a încheiat miercuri noapte.... 13 Oct 2016 | (0)
Șumudică își anunță demisia de la Astra Giurgiu Marius Sumudica a anuntat ca va demisiona din functia de antrenor principal al formatiei Astra... 13 Oct 2016 | (0)