2018-07-22 09:47


Diplomaţi numiţi de fostul Executiv, schimbaţi de Guvernul Ponta

 |  10:11
Diplomaţi numiţi de fostul Executiv, schimbaţi de Guvernul Ponta

Mai mulţi consuli generali numiţi de fostul Executiv, printre care Cynthia-Carmen Curt, detaşată la consulatul din Barcelona, şi Ioan T. Morar, trimis consul la Marsilia, vor fi rechemaţi în ţară printr-un set de hotărâri ale Guvernului Ponta.

Guvernul a decis, în şedinţa de miercuri, rechemarea în ţară a consulilor Cynthia-Carmen Curt (Barcelona, Spania), Ioan T. Morar (Marsilia, Franţa), Lucian Leuştean (Chicago, Statele Unite ale Americii), Ioana Brânduşa (Munchen, Germania), Monica Ştirbu (Sevilla, Spania), Florin Ghica (Bilbao, Spania).

George Gabriel Bologan, până în prezent secretar în cadrul consulatului de la Milano, a fost numit consul general în cadrul aceleiaşi instituţii, la consulatul din Sevilla a fost numit Manuel Pleşa, fost consilier economic la Sevilla şi Ankara, iar consulatul din Bilbao va fi preluat de Monica Ştirbu.

Diplomaţi numiţi de fostul Executiv, schimbaţi de Guvernul Ponta
zoom
În luna mai 2011, Cynthia-Carmen Curt, fost consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Emil Boc, a fost numită de Guvern în postul de consul general al României la Barcelona. De asemenea, Ioan T. Morar a fost numit de Guvern în octombrie 2010 în postul de consul general al României la Marsilia, iar Lucian Leuştean, secretar general în Ministerul Afacerilor Externe din iunie 2006, şi Brânduşa Predescu, director în MAE la Direcţia OSCE, au fost numiţi consuli în decembrie 2007, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-09-09

TAGURI: diplomat, consul, guvern

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova