2017-01-20 18:09

ULTIMA ORA


Directorul Direcţiei Silvice Argeş, reţinut pentru 12.000 lei mită

 |  11:42

Directorul Direcţiei Silvice Argeş, Ion Dobrinoiu, a fost reţinut, vineri, de procurorii DNA- Serviciul teritorial Piteşti, pentru că a primit 12.000 lei mită. Dobrinoiu este acuzat că a primit banii pentru a facilita atribuirea unui contract către administratorul unei firme private.

Banii au fost găsiţi la percheziţiile domiciliare efectuate după ce Ion Dobrinoiu a primit cu titlu de mită suma de 12.000 lei de la învinuitul Florin Păun, administrator la SC Explorer Marcos Wood SRL Stoeneşti, judeţul Argeş, pentru a-i facilita atribuirea unui contract de exploatare masă lemnoasă din domeniul silvic public, potrivit unui comunicat al DNA. Dobrinoiu a fost reţinut vineri pentru 24 de ore după ce i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile. În aceeaşi zi, acesta a fost prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

De asemenea, autorităţile au dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile faţă de administratorul la SC Explorer Marcos Wood SRL.

Procurorii au colaborat în acest caz cu ofiţeri din cadrul MAI - Direcţia Generală Anticorupţie şi Inspectoratul de Poliţie al judeţului Argeş, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: mită, Ion_Dobrinoiu, DNA, ArgeşComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image