2017-01-24 17:18


Directorul firmei de gaze din Sighet, rănit în cea de-a doua explozie

 |  12:28
Directorul firmei de gaze din Sighet, rănit în cea de-a doua explozie

Directorul companiei BERG SISTEM GAZ se află în stare gravă în spital, după ce a fost rănit în urma celei de-a doua deflagraţii, produsă  în clubul de noapte din Sighetu Marmaţiei, a precizat duminică primarul municipiului, Eugenia Godja.

''Discutând cu specialiştii firmei BERG SISTEM GAZ, firma care distribuie gazele naturale în municipiul Sighetu Marmaţiei, aceştia presupun că în toaleta aflată în subsolul clubului s-ar fi produs o acumulare de gaze care a refulat. Localul nu era racordat la reţeaua de gaze naturale. Directorul companiei BERG SISTEM GAZ se află în stare gravă în spital în urma celei de-a doua explozii produse', a declarat Eugenia Godja.

Echipa SMURD, împreună cu dr. Raed Arafat, vor merge din nou, duminică, la Baia Mare, pentru a prelua din victimele celei de a doua deflagraţii. Raed Arafat a explicat că avionul este pregătit pentru a prelua zece persoane pe targă. 'Acum, în cel mai scurt timp, vom decola cu aeronava aprobată de ministrul Apărării şi cu o echipă SMURD de la Bucureşti. O să plecăm din nou către Baia Mare pentru a prelua din păcate victimele din cea de a doua explozie. Nu ştim dacă toate de azi necesită transferul, dar avionul cu care plecăm este pregătit pentru a prelua zece persoane pe targă în stare critică. Avem o echipă cu mai mulţi medici şi asistente de la SMURD', a explicat Arafat.

În stare mai gravă se află cel puţin patru persoane surprinse de explozia de duminică. Spitalul Floreasca poate prelua alţi răniţi grav, în condiţiile în care Spitalul de Arşi din Bucureşti mai poate primi cel puţin trei pacienţi la Terapie Intensivă, a adăugat dr. Raed Arafat, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-13

TAGURI: Sighetu_Marmaţiei, expozie, clubComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image