2017-01-21 08:28

ULTIMA ORA


Directorul general al AM POSDRU a demisionat la cererea premierului

 |  07:16
Directorul general al AM POSDRU a demisionat la cererea premierului

Directorul general al AM POSDRU, Carmen Ionel, si-a prezentat joi demisia după ce premierul Mihai-Razvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, eliberarea din funcţie a acesteia pentru "management defectuos".

Din cauza nerespectării îndrumărilor conţinute într-un raport al Autorităţii de Audit, un program operaţional ar putea fi suspendat, declarase marţi ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban. "Pana la începutul lunii martie, AM POSDRU trebuie sa remedieze toate deficientele indicate de Autoritatea de Audit, astfel încât plăţile de la Comisia Europeana sa nu fie suspendate. Pana in acest moment, au fost corectate peste jumătate dintre recomandările Autoritarii de Audit", se arată într-un comunicat al Ministerul Muncii.

Interimatul va fi asigurat de Carmen Roşu până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director general. Aceasta are o experienţă de 15 ani în gestionarea fondurilor europene şi a fost director la Ministerul Finanţelor Publice. 

Romania beneficiază de o finanţare de 3,47 de miliarde de euro, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), la care se adaugă o confinanţare naţională de 612 milioane euro, scrie .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: Mihai-Razvan_Ungureanu , AM POSDRU, demisie, Carmen_IonelComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DAN
17 Feb 2012

inlocuiesti sobolanul cu vulpea da e politica tipica la siesi

Adauga un comentariu

Random image