2019-02-17 09:57


Directorul Metrorex anunţă că se amână majorarea tarifelor biletelor

 |  14:38
Directorul Metrorex anunţă că se amână majorarea tarifelor biletelor

DirectorulMetrorex, Gheorghe Metrorex, a declarat, marţi, că scumpirea biletelor anunţatăpentru 15 septembrie a fost amânată deocamdată, fără a se cunoaşte data.

"Scumpireabiletelor este în vigoare, dar se amână deocamdată. Guvernul şi-a dat acordul,dar mai trebuie să-şi dea avizul o direcţie din Ministerul Finanţelor", adeclarat, marţi, Gheorghe Udrişte.

Aceeaşidecizie s-a luat în cazul biletelor CFR.

CFR Călătorişi Metrorex vor majora tarifele, la 15 septembrie, cu opt la sută, a anunţat,în 1 septembrie, Ministerul Transporturilor.

"S-aaprobat în 1 septembrie, în Guvern modificarea tarifelor. Totodată, a fostintrodus un tarif nou la Metrorex, un abonament de week-end cu călătoriinelimitate, care costă 6 lei", spunea fostul ministru al Transporturilor,Radu Berceanu, într-o conferinţă de presă.

Propunerileiniţiale privind creşterile de tarife la CFR Călători şi Metrorex erau de8-11%.

Guvernul s-aangajat faţă de FMI că va creşte tarifele practicate de zece companii publicecare înregistrează cele mai mari pierderi, inclusiv de CFR Călători şi CFRMarfă, Metrorex, Termoelectrica şi Compania Naţională de Autostrăzi şi DrumuriNaţionale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638942-08-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...