2017-01-24 05:06


Directorul unei firme de transport din Sibiu, găsit spânzurat

 |  11:49
Directorul unei firme de transport din Sibiu, găsit spânzurat

Directorul uneia dintre firmele ce aparțin Holdingului Atlassib din Sibiu a fost găsit spânzurat, în noaptea de luni spre marţi, de un copac în apropierea DN 1. Viorel Belei, director tehnic al firmei de transport Transcom, care îi aparţine omului de afaceri Ilie Carabulea, nu avea nici probleme familiale şi nici probleme la serviciu, potrivit unor cunoscuți ai acestuia.

"Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului l-a identificat pe B. Viorel, 52 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în apropierea DN 1, la aproximativ 30 metri de partea carosabilă, spânzurat de un copac. Victima nu are urme vizibile de violenţă la examinarea sumară a corpului, doar urme specifice create la decesul prin spânzurare, nefiind suspiciuni de omor", a declarat marţi Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

După ce a constatat că nu venise la serviciu, soţia bărbatului a anunţat luni Poliţia de dispariţia acestuia. La câteva ore a revenit şi a precizat că maşina soţului ei fusese văzută de nişte prieteni parcată pe DN 1.

"Echipa s-a deplasat pentru cercetări în zona indicată şi, după căutări, a fost găsit cadavrul bărbatului", a detaliat Luciana Balteş.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, informează realitatea.net


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24

TAGURI: Atlassib, director, spânzuratComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
30 Noi 2011

si eu credeam ca s a sinucis carabulea
Random image