2017-01-24 03:06


Discovery Channel va produce, în colaborare cu Vaticanul, un serial despre exorcism

 |  13:10
Discovery Channel va produce, în colaborare cu Vaticanul, un serial despre exorcism

DiscoveryChannel s-a asociat cu Vaticanul pentru a produce un serial TV ale căruiepisoade vor prezenta cazurile de exorcism investigate în trecut de BisericaCatolică, informează insidetv.ew.com.

Intitulat"The Exorcist Files", serialul va prezenta în episoadele sale cazurineobişnuite - case bântuite, posesiuni demonice - ce au fost anchetate, întrecut, de Biserica Catolică. Acest serial de televiziune va conţine secvenţefilmate în Arhivele secrete ale Vaticanului şi interviuri cu cei mai de seamăexorcişti din Biserica Catolică, care sunt experţi în religie şi care aparextrem de rar sau deloc în mass-media.

"Vaticanuleste un loc unde obţii accesul extrem de greu, însă le-am explicat că nu vomîncerca să le spunem oamenilor ce să gândească", a declarat Clark Bunting,preşedinte şi director general Discovery.

ClarkBunting a mai spus că anchetatorii acestor cazuri sunt convinşi de faptul că undemon poate pune stăpânire pe un obiect neînsufleţit (o casă, de exemplu) saupe o persoană. Totodată, Clark Bunting a mărturisit că la început a fost foartesceptic în legătură cu acest proiect, însă şi-a schimbat radical opinia dupăprima întâlnire pe care a avut-o cu echipa de producţie şi cu preoţii catolici.

"Muncape care o fac aceşti oameni şi credinţa pe care ei o manifestă în convingerilelor religioase conduc la poveşti absolut fascinante", a adăugat Bunting.

Dacăprimul sezon al serialului va avea succes, atunci reprezentanţii Discoverysperă ca parteneriatul lor cu Vaticanul să fie continuat şi să fie dus la unnivel superior, fiind chiar posibil ca telespectorii să asiste în sezoaneleurmătoare la emisiuni live, în timpul cărora cardinalii şi anchetatoriicatolici să efectueze slujbe de purificare a locurilor bântuite de spiritemalefice şi de demoni.

Primulsezon al serialului "The Exorcist Files" va debuta în aceastăprimăvară pe Discovery Channel, însă data la care va fi difuzat primul episodnu a fost anunţată deocamdată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image