2016-12-09 17:39

ULTIMA ORA


Dispute politice între membrii CJ Dâmboviţa

 |  10:08
Dispute politice între membrii CJ Dâmboviţa

Deși membrii Consiliului Judeţean Dâmboviţa ar fi trebuit să aprobe un împrumut pentru reabilitarea Spitalului Judeţean din Târgovişte, într-o jumătate de oră au fost convocate nu mai puţin de trei şedinţe de consiliu, însă niciuna nu s-a ţinut din lipsă de cvorum.

Consilierii PDL şi cei ai USL nu cad de acord asupra valorii unui credit pe care CJ Dâmboviţa ar urma să-l contracteze. Neînțelegerile dintre aceștia durează de mai bine de o lună riscând să blocheze lucrările de modernizare ale Spitalului de Urgenţă.

Preşedintele CJ Dâmboviţa, democrat liberalul Florin Popescu, a convocat o a treia ședință într-o jumătate de ora, dat fiind faptul că primele două, convocate simultan, nu s-au ţinut. "Profitând de faptul că toţi consilierii judeţeni sunt în Târgovişte, la o distanţă de şapte opt sute de metri unul de celălalt, am crezut că este momentul să vă strâng pe toţi la o şedinţă în care să aprobăm acest împrumut. Este clar că există o dispută politică", a declarat Florin Popescu, potrivit realitatea.net. Lucrările la Spitalul Judeţean din Târgovişte vor aștepta până când consilierii PDL şi cei ai USL se vor decide asupra valorii creditului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-24

TAGURI: consiliul, Dâmbovița, disputeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Au luat de la gura copiilor! Licitațiile pentru „Cornul și laptele”, trucate de mari producători. Ce amenzi au primit Consiliul Concurenţei a sancţionat cinci companii producătoare de lactate cu amenzi în valoare... Acum 5 ore | (2)