2018-10-18 12:22


Dispute politice între membrii CJ Dâmboviţa

 |  10:08
Dispute politice între membrii CJ Dâmboviţa

Deși membrii Consiliului Judeţean Dâmboviţa ar fi trebuit să aprobe un împrumut pentru reabilitarea Spitalului Judeţean din Târgovişte, într-o jumătate de oră au fost convocate nu mai puţin de trei şedinţe de consiliu, însă niciuna nu s-a ţinut din lipsă de cvorum.

Consilierii PDL şi cei ai USL nu cad de acord asupra valorii unui credit pe care CJ Dâmboviţa ar urma să-l contracteze. Neînțelegerile dintre aceștia durează de mai bine de o lună riscând să blocheze lucrările de modernizare ale Spitalului de Urgenţă.

Preşedintele CJ Dâmboviţa, democrat liberalul Florin Popescu, a convocat o a treia ședință într-o jumătate de ora, dat fiind faptul că primele două, convocate simultan, nu s-au ţinut. "Profitând de faptul că toţi consilierii judeţeni sunt în Târgovişte, la o distanţă de şapte opt sute de metri unul de celălalt, am crezut că este momentul să vă strâng pe toţi la o şedinţă în care să aprobăm acest împrumut. Este clar că există o dispută politică", a declarat Florin Popescu, potrivit realitatea.net. Lucrările la Spitalul Judeţean din Târgovişte vor aștepta până când consilierii PDL şi cei ai USL se vor decide asupra valorii creditului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-24

TAGURI: consiliul, Dâmbovița, dispute
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...