2017-01-22 18:25


DJ din Braşov, reţinut de poliţiştii antidrog

 |  13:04
DJ din Braşov, reţinut de poliţiştii antidrog

Un renumit DJ din Braşov a fost reţinut de poliţiştii antidrog după ce a fost prins cu ciuperci halucinogene asupra sa. Drogurile, ce proveneau din Olanda, urmau să fie vândute în club, potrivit Realitatea.net.

Un braşovean de 26 de ani care lucra ca DJ în mai multe cluburi din Braşov şi Bucureşti a fost reţinut de procurorii DIICOT Braşov după ce a fost prins când ridica un colet de la o firmă de curierat din municipiu, care conţinea ciuperci halucinogene comandate din Olanda pe internet.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DIICOT Braşov, Cătălin Borcoman, în coletul respectiv se aflau 350 de grame de ciuperci halucinogene ce conţineau o substanţă numită psilocină, considerată drog de mare risc, informează Mediafax.

Sursa citată a precizat că valoarea pachetului era de 180 de euro, ciupercile halucinogene fiind comandate din Olanda, de pe un site, prin internet.

"Pe site-ul de unde a comandat ciupercile era notat un avertisment prin care cumpărătorul era anunţat că trebuie să verifice dacă drogul este permis în ţara de unde se face comanda. Noi am interceptat comanda, dar am permis să se facă livrarea cu scopul de a-l prinde în flagrant pe cumpărător", a declarat Cătălin Borcomand.

Potrivit sursei citate, Ioan Marian, în vârstă de 26 de ani, care lucra ca DJ în mai multe cluburi din Braşov şi Bucureşti, a fost prins în cursul după-amiezii de vineri în timp ce ridica coletul respectiv şi a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore.

În cursul zilei de sâmbătă, Ioan Marian va fi dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă sub acuzaţia de import de droguri de mare risc, în funcţie de probele care vor fi strânse pe parcursul anchetei existând posibilitatea ca DJ-ul să fie acuzat şi de consum şi trafic de droguri.

Tot vineri, au fost făcute percheziţii la locuinţa DJ-ului Ioan Marian, unde a fost găsită o cantitate de 40 de grame de canabis, instrumente de porţionare, un cântar electric şi pliculeţe de celofan care indică faptul că DJ-ul comercializa droguri.

La vârsta de 19 ani, Ioan Marian a fost condamnat la patru luni de închisoare cu executare pentru deţinere de droguri în scopul consumului propriu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image