2017-01-16 21:42

ULTIMA ORA


DN 1 A, complet blocat după ce un autoturism s-a ciocnit de o maşină de gunoi

 |  16:11
DN 1 A, complet blocat după ce un autoturism s-a ciocnit de o maşină de gunoi
Circulaţiape drumul naţional 1 A Ploieşti - Braşov este complet blocată, vineridupă-amiază, după ce un autoturism s-a ciocnit de o maşină care transportăgunoiul, în dreptul oraşului prahovean Boldeşti - Scăieni.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, RaduDan, circulaţia pe drumul naţional 1 A, care face legătura între Ploieşti şiBraşov şi este o alternativă la DN 1, este complet blocată, vineri după-amiază,în dreptul oraşului Boldeşti - Scăieni, din judeţul Prahova, după ce unautoturism a intrat în coliziune cu o maşină care transportă deşeuri.

Înurma impactului, o persoană a rămas încarcerată în autoturism. Zona în care s-aprodus accidentul este frecvent circulată de maşini care transportă gunoimenajer şi alte deşeuri, întrucât la Boldeşti Scăieni funcţionează o rampă degunoi care preia deşeurile colectate din municipiul Ploieşti şi din alte localităţidin această zonă.

DN1 A face legătura între Ploieştişi Braşov peruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele şi acest drum este intens circulat deTIR-uri, care nu au acces pe DN 1 în cursul săptămânii pe timp de zi şi înweek-end.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image