2018-11-16 05:27


UPDATE. DNA pune sechestru pe sediul LPF

 |  12:37
UPDATE. DNA pune sechestru pe sediul LPF

UPDATE 15.47 Surse judiciare au declarat pentru Mediafax, că până în acest moment nu există niciun sechestru asigurator pus de către procurorii DNA pe bunurile LPF şi FRF în dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova. “Până în acest moment nu există sechestru nici pe bunurile LPF, nici pe cele ale FRF în dosarul Craiova”, au declarat sursele citate.

Adrian Mititelu nu se predă în războiul cu FRF şi LPF. În cazul dezafilierii Universităţii Craiova, procurorii DNA vor vizita sediul LPF, şi vor pune sechestru asigurator pe “casa” lui Mitică Dragomir.

Aceştia vor sosi în jurul orei 14.00, dar asta nu îl sperie pe şeful de la Ligă, care este şi ironic în această privinţă: “Nu ştiu nimic de nici un procuror de la DNA. Dacă ziceţi că vin, atunci mă duc să le iau cafea şi ceai”.

Sechestrul presupune că locaţia sediului LPF să nu poate fi înstrăinată pe durata procesului dintre Universitatea şi forurile fotbalului românesc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-03-24

TAGURI: dna, lpf, sechestru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMY
04 Apr 2012

asi vrea sa ii vad la puscarie pe amandoi si tot ce au sa le fie sechestrat
DUMY
04 Apr 2012

dar dupa ce am vazut ieri cu alti acoliti ai acestui sistem,va ramane doar o stire de presa.asa tara asa fotbal.basescu=sandu...boc=dragomir....patronii=ministrii asa ca??????
Random imageUltimele stiri


loading...