2017-01-18 05:51

ULTIMA ORA


DNA - Vasile Avram, reţinut 24 de ore

 |  21:32
DNA - Vasile Avram, reţinut 24 de ore

Vasile Avram, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a primit mandat de arestare pentru 24 de ore din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a anunţat Digi Sport.

Avram, care va fi prezentat duminică parchetului cu propunerea de reţinere preventivă, este acuzat că ar fi favorizat delegarea de arbitri permisivi la meciurile jucate de Oţelul Galaţi în sezonul trecut, ajutând formaţia de la Dunăre să câştige titlul naţionale, potrivit Agerpres.

La sediul DNA este audiat şi fiul lui Vasile Avram, arbitrul Marius Avram, care urma să conducă meciul dintre Pandurii Tg. Jiu şi Astra Ploieşti, de luni (ora 19,00), din etapa a 8-a. Dragoş Istrate, delegat iniţial ca arbitru de rezervă, va conduce meciul respectiv, în timp ce Florin Ghimbăşan a fost nominalizat ca arbitru de rezervă în locul său.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au efectuat sâmbătă o percheziţie la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) şi au convocat la audieri mai mulţi arbitri de fotbal.

La sediul DNA au mai fost audiaţi arbitrul bucureştean Andrei Chivulete, şi Sorin Ţerbea, presedintele Federaţiei Române de Futsal şi membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image