2018-12-19 03:30


Doi agresori ai fostului rugbist dinamovist au fost reținuți

 |  14:56
Doi agresori ai fostului rugbist dinamovist au fost reținuți

În urma unor percheziţii domiciliare polițiștii au reținut, vineri, doi dintre agresorii fostului rugbist dinamovist Alexandru Cristache care a fost bătut de mai mulți bărbați într-un restaurant din București. 

Agresorii l-au lovit în cap cu scaune şi alte obiecte din local, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere la 11 octombrie, într-un restaurant de pe Şoseaua Colentina, din Sectorul 2.

În urma a trei percheziţii la locuinţele lui Andrei B. (25 de ani), Nicolae M. (25 de ani) şi Emanuel D. (29 de ani), toţi din Bucureşti, polițiștii au găsit două pistoale şi 14 cartuşe cu bile deţinute ilegal, trei săbii tip macetă cu lungimea de 60 de centimetri, un baston metalic telescopic cu lungimea de 50 de centimetri şi două boxuri metalice.

Doi agresori ai fostului rugbist dinamovist au fost reținuți
zoom

Anchetatorii au reținut pe Andrei B. şi Nicolae M. spre a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu propunere de arestare preventivă.

Fiindcă membrii grupării sunt cunoscuţi pentru preocupări violente și ca având legături de natură infracţională cu alte grupuri, aceștia au intrat în atenția Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Biroului de Investigaţii Criminale - Secţia 7. Agresorii sunt acuzați de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru deţinere fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, transmite Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-22

TAGURI: Alexandru Cristache , percheziții
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...