2016-12-06 20:11

ULTIMA ORA


Doi ani de închisoare pentru primarul din comuna Mihai Eminescu

 |  10:36
Doi ani de închisoare pentru primarul din comuna Mihai Eminescu

În baza unei decizii adoptate, miercuri, de magistraţii Judecătoriei Baia Mare, Verginel Dumitru Gireadă, primar al comunei Mihai Eminescu din judeţul Botoşani, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

După ce a modificat titlul de proprietate a unui locuitor al comunei luându-i terenul, primarul a fost judecat pentru infracţiuni contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice și fals intelectual. De asemenea, fostul secretar al comunei Mihai Eminescu, Mircea Onofrei, a primit doi ani de închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual şi uz de fals. Condamnații au fost obligaţi de instanţă să plătească şi daune morale, despăgubiri şi cheltuieli judiciare către proprietarul terenului.

Primarul poate contesta hotărârea Judecătoriei Baia Mare în termen de zece zile, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-04

TAGURI: primar, închisoare, Mihai_EminescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Decizie amânată în cazul eliberării lui Dan Voiculescu Comisia de eliberare condiţionată a Penitenciarului Rahova a amânat cu 10 luni o decizie în... 25 Noi 2016 | (1)
Dan Voiculescu ar putea fi eliberat în curând Deşi a primit o condamnare la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani în dosarul ICA,... 23 Noi 2016 | (2)