2016-10-25 08:14

ULTIMA ORA


Doi consilieri americani, ucişi într-un atac asupra Ministerului de Interne din Afganistan

 |  15:01

Doi consilieri americani şi-au pierdut viaţa, sâmbătă, în urma unui atac armat asupra Ministerului afgan de Interne, a precizat o sursă guvernamentală, preluată de Agerpres.

Violenţele au marcat cea de-a cincea zi de proteste izbucnite după arderea mai multor exemplare din Coran la o bază militară americană din Afganistan. Potrivit sursei guvernamentale, „a avut loc un atac armat la sediul Ministerului de Interne şi doi consilieri americani au fost ucişi”.

Pe de altă parte, o clădire din Kunduz,aparţinând Naţiunilor Unite a fost incendiată, autorităţile raportând că cel puţin şapte persoaneşi-au pierdut viaţa în urma ciocnirilor violente dintre protestatari şi forţele de ordine.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-22

TAGURI: violente afganistan, proteste coran, consilieri americani, atac afganistanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Afganistan: Șapte persoane au murit după prăbuşirea unui elicopter militar Ministerul Apărării de la Kabul a anunţat că şapte persoane, printre care trei membri ai... 09 Oct 2016 | (0)
O delegaţie a MApN şi veterani răniţi, în vizită la militarii români din Afganistan Ministerul Apărării Naţionale a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că o delegaţie a... Acum 18 ore | (0)