2017-01-16 23:51

ULTIMA ORA


Doi morţi şi doi răniţi într-un accident în care a fost implicată o maşină de transport dializă

 |  13:10
Doi morţi şi doi răniţi într-un accident în care a fost implicată o maşină de transport dializă

Două persoane au murit, iar alte două au fostrănite după ce maşina de transport dializă a unui centru de sănătate dinDrobeta Turnu Severin a intrat într-un cap de pod, accidentul petrecându-semiercuri, pe DN 56 A, în judeţul Mehedinţi.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi,inspector Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00, pe DN 56A, pe Dealul Stârmina, în timp ce maşina de transport dializă se îndrepta cătreDrobeta Turnu Severin.

Primeleinformaţii arată că şoferul maşinii, care aparţine unui centru de sănătate dinDrobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul aintrat într-un cap de pod.

Lafaţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentruSituaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, care a găsit două persoane - un bărbat şio femeie - decedate.

Deasemenea, alte două persoane, între care şoferul, au fost rănite, fiind scoasedin maşină de către echipajul ISU şi duse la Spitalul Judeţean din DrobetaTurnu Severin.

Conformprimelor informaţii furnizate de Poliţie, cele două persoane care au murit arfi pacienţi care erau transportaţi la spital pentru dializă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image