2017-01-18 17:17

ULTIMA ORA


Doi morţi şi şase răniţi, într-un accident rutier produs la ieşirea din Constanţa

 |  13:15
Doi morţi şi şase răniţi, într-un accident rutier produs la ieşirea din Constanţa

Douăpersoane au murit şi alte şase au fost rănite într-un accident rutier petrecut,sâmbătă seară, la ieşirea din municipiul Constanţaspre Valu lui Traian, după ce şoferul maşinii a a pierdut controlul volanuluişi a acroşat un microbuz şi apoi un autoturism.

Potrivitreprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, un tânăr în vârstă de26 de ani conducea un autoturism BMW înmatriculat în Bulgaria pe DN 3 de laConstanţa către Valu lui Traian. În jurul orei 22.40, la ieşirea din municipiulConstanţa, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a acroşat unmicrobuz care circula regulamentar din sens opus după care a ricoşat şi a lovitun autoturism Skoda, care se afla tot pe sensul opus.

Înurma impactului, şoferul din BMW şi pasagerul din dreapta faţă al acestuiautoturism, în vârstă de 18 ani, au murit pe loc. De asemenea, alte douăpersoane care se aflau în BMW şi patru persoane din Skoda au fost rănite.

Victimeleau fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind diagnosticate cu traumatismecraniene.

Totodată,după producerea accidentului a izbucnit un incendiu la motorul autoturismuluiBMW care a fost stins rapid de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii deUrgenţă Dobrogea.

Circulaţiaîn zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de mai multe zeci de minute dupăproducerea acestui eveniment rutier.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image