2018-12-10 06:18


Dolj: Doi tineri la spital după ce s-au împuşcat în trafic

 |  14:56
Dolj: Doi tineri la spital după ce s-au împuşcat în trafic
Doi tineri au ajuns la Spitalul Judeţeande Urgenţă din Craiova, luni dimineaţă, în urma unei altercaţii în trafic, ceidoi împuşcându-se reciproc, cu pistoale cu bile de cauciuc, pe o stradă din municipiulBăileşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dolj, agent AmeliaCăprărin, conflictul a avut loc luni dimineaţă între mai mulţi tineri care s-auluat la ceartă în trafic.

Doi dintre tineri se aflau într-un autoturism Peugeot, moment încare au fost depăşiţi de o altă maşină, Opel, şoferul acesteia din urmăcerându-le să oprească.

Şoferulautoturismului Peugeot a oprit, iar şoferul celeilalte maşini şi tânărul careîl însoţea au început să le lovească maşina.

Şoferuldin Peugeot, Marcel Stăncurelu, de 24 de ani, a scos un pistol cu bile, pe careîl deţine legal, şi atras patru focuri de armă - unul în aer şi trei spre ceilalţi doi tineri.

Cei doi tineri răniţi, Cătălin Bentaru (23 de ani) şi Cătălin C.(17 ani), au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Tânărulde 23 de ani are leziuni în zona toracică şi la cap, iar celălalt are răni labraţe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean dinCraiova, Cristina Geormăneanu, tânărul de 17 ani va fi internat în secţia dechirurgie, unde va fi operat întrucât are o bilă de cauciuc în braţ.

Tânărulde 23 de ani, despre care medicii susţin că a fost extrem de agresiv, nunecesită internare.

MarcelStăncurelu, în vârstă de 24 de ani, din Băileşti, care a împuşcat alţi doitineri după ce a fost atacat de aceştia în trafic, a fost dus la SpitalulMunicipal, după ce ar fi fost agresat de Cătălin Bentaru (23 ani) şi Cătălin C.(17 ani).

"Într-oprimă fază, pentru acordarea de îngrijiri medicale, a fost dus la SpitalulMunicipal Băileşti. El se va duce la Institutul de Medicină Legală (IML) dinCraiova, pentru că din primele verificări se pare că ar fi fost agresat",a declarat şeful Poliţiei Municipale Băileşti, subcomisar Cornel Filip.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Dolj,agent Amelia Căprărin, înacest caz se fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe, distrugere şinerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

"Chiardacă deţinea pistolul în mod legal şi l-a folosit pentru autoapărare,poliţiştii fac cercetări şi pentru nerespectarea regimului armelor", aprecizat agent Amelia Căprărin.

Poliţiştiiau reţinut pistolul lui Marcel Stăncurelu, pentru cercetări.

Unincident similar s-a petrecut, duminică seară, într-o intersecţie din DrobetaTurnu Severin, unde un tânăr de 19 ani a tras mai multe focuri de armă cu unpistol cu bile de cauciuc. În urma incidentului, trei persoane au ajuns laspital, însă nu au necesitat internare.

Tânărul,care deţinea legal arma, le-a spus poliţiştilor că cele trei persoane îivandalizaseră maşina, care era parcată pe o stradă din municipiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...