2019-03-24 03:02


Dolj: Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Pelendava

 |  16:09
Undeţinut a evadat, joi, de la Penitenciarul Pelendava de lângă municipiulCraiova, el fiind dat în urmărire de către Poliţia Dolj, care a instituitfiltre în tot judeţul şi l-a dat în consemn la frontieră.

Potrivitcomisarului Florentina Popescu de la Poliţie Dolj, reprezentanţiipenitenciarului au anunţat evadarea deţinutului în jurul orei 12.35.

"Deurgenţă au fost constituite filtre ale Poliţiei Rutiere, atât în Craiova, câtşi în judeţ şi am trimis semnalmentele pe care cei de la penitenciar ni le-audat către Poliţia de Frontieră şi cei de la Transporturi Feroviare. Deasemenea, am anunţat şi inspectoratele de poliţie din judeţele vecine", aanunţat Florentina Popescu.

Adjunctulcomandantului Poliţiei Dolj, comisar-şef Nicuşor Badea, a afirmat pentrucorespondentul MEDIAFAX că deţinutul, care este din Bacău, a evadat în timp cese afla la muncă pe câmp.

"Penitenciarulare un regim semideschis. El muncea şi la un moment dat a solicitat să meargăla baie. A profitat de conjunctura creată şi a fugit", a declaratcomisar-şef Nicuşor Badea.

Potrivitacestuia, deţinutul era condamnat pentru infracţiunea de furt.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-07-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...