2017-01-16 15:00

ULTIMA ORA


Dorinel Munteanu - ''Nu meritam să pierdem''

 |  12:45
Dorinel Munteanu - ''Nu meritam să pierdem''

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a declarat că formaţia sa nu merita să piardă meciul cu FC Basel (1-2), din Liga Campionilor.

''Le-am oferit şansa de a deveni periculoşi. Am controlat repriza secundă, după ce am jucat bine şi în prima parte, dar am primit gol împotriva cursului jocului, în min. 39. Sunt foarte dezamăgit şi supărat, deoarece am jucat bine şi nu meritam să pierdem'', a declarat Munteanu după meci.

''Felul în care am jucat, cu multe contraatacuri bune, îmi dă speranţe pentru viitor. Sunt doar supărat pentru că le-am permis să revină în joc. Basel nu şi-a creat prea multe ocazii'', a mai spus Munteanu.

Fostul internaţional a apreciat că rezultate 'nu este nedrept... fotbalul te pedepseşte. Nu ştiu ce se va întâmpla pe viitor, vrem să scoate la fiecare joc punct sau punte. Cu puţină atenţie scoteam un egal cu Basel. Încă mai cred în obiectivul nostru de 9 puncte, vom vedea dacă vom putea sau nu să-l îndeplinim'.

Thorsten Fink, antrenorul lui Basel, a apreciat ''jocul foarte bun'' al echipei sale, în faţa unei adversare foarte defensive. ''Am reuşit să marcăm două goluri şi nu le-am oferit prea multe şanse de a marca. Oţelul poate nu e un nume mare, dar a arătat că poate juca fotbal. Sunt mândru de echipa mea şi de caracterul pe care l-a arătat, după ce am fost egalaţi. În urmă cu câteva săptămâni nu am fi fost în stare să câştigăm acest meci'', a mai spus Fink.

Basel a învins pe Oţelul Galaţi cu scorul de 2-1 (1-0), miercuri seara, pe stadionul ''St. Jakob-Park'', din Basel, în Grupa C a Ligii Campionilor la fotbal. FC Basel s-a impus prin golurile marcate de Fabian Frei (39) şi Alexander Frei (84 - penalty), respectiv Marius Pena (58), după un meci în care fiecare formaţie a avut câte un eliminat, Huggel (87), respectiv Sălăgeanu (82).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image