2019-02-15 23:20


Doru Iuga, director OTV, vizat de o anchetă pentru proxenetism şi prostituţie masculină. Percheziţii la 27 de locaţii

 |  12:27
Doru Iuga, director OTV, vizat de o anchetă pentru proxenetism şi prostituţie masculină. Percheziţii la 27 de locaţii
Undirector al postului de televiziune OTV şi alte 26 de persoane sunt vizate de oanchetă a Parchetului Tribunalului Bucureşti privind infracţiuni de proxenetismşi prostituţie masculină, poliţiştii desfăşurând, joi, 27 de percheziţii pentruprinderea suspecţilor.

Percheziţiileau fost declanşate joi dimineaţă în Capitală, acţiunea fiind coordonată deParchetul Tribunalului Bucureşti - Secţia Urmărire Penală, iar la acesteaparticipă Serviciul Omoruri din Poliţie, Direcţia Investigaţii Criminale dinPoliţia Română, Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei,Serviciul Furturi Auto, Serviciul Criminalistic, Brigada Poliţiei Rutiere, zecesecţii de poliţie din Capitală şi luptători ai SPIR şi SIAS, au declarat pentruMEDIAFAX surse judiciare.

Întotal, la cele 27 de percheziţii participă aproximativ 250 de poliţişti, carevor pune în executare 27 de mandate de aducere.

Acţiuneaa fost declanşată în urma constituirii unui dosar penal la Parchet vizândinfracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină. Toate persoanele implicateîn acest caz sunt bărbaţi care aveau fie rolul de proxeneţi, fie se prostituau,fie erau clienţi. Unii dintre aceştia erau proxeneţi, dar se şi prostituau, iaralţii sunt suspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu un minor.

Printrepersoanele vizate în dosar se numără şi Doru Iuga, director la postul deteleviziune OTV şi mai mulţi oameni de afaceri, afirmă sursele citate.

Doru Iuga era unuldintre clienţii reţelei

Directorulpostului de televiziune OTV nu este acuzat de proxenetism, el fiind doar unuldintre clienţii reţelei vizate în anchetă, au declarat pentru MEDIAFAX sursejudiciare.

Potrivitaceloraşi surse, procurorii pot cere arestarea preventivă chiar şi a clienţilorreţelei dacă se va dovedi că aceştia au întreţinut relaţii sexuale cu persoaneminore şi aveau cunoştinţă de acest fapt.

Aproapetoţi membrii reţelei acuzate de infracţiuni de proxenetism şi prostituţiemasculină au fost deja aduşi la Poliţia Capitalei, unde vor fi audiaţi.

ProcuroriiParchetului Tribunalului Bucureşti au în vedere ca vineri să înaintezeTribunalului Capitalei propuneri de arestare preventivă a acuzaţilor, au maisusţinut sursele citate.

Procuroriibucureşteni suspectează că principalul client este un cetăţean german. Potrivitsurselor judiciare, din reţea face parte şi un cetăţean român stabilit de maimultă vreme în Germania. Pentru acesta, procurorii au în vedere solicitareaemiterii unui mandat de arestare preventivă în lipsă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-07-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...