2017-01-21 10:39

ULTIMA ORA


Doru Iuga rămâne în arest

 |  12:48
Doru Iuga rămâne în arest

Directorul OTV Doru Iuga şi ceilalţi acuzaţi de proxenetism sau sex cu minori rămân în arest, după ce Tribunalul Bucureşti le-a respins contestaţia faţă de prelungirea mandatelor, au informat vineri pentru Mediafax surse din magistratură.

În 22 iulie, Judecătoria sectorului 2 Bucureşti a admis cereerea acuzării şi a prelungit, cu 30 de zile, mandatele de arestare emise pe numele directorului postului OTV Doru Iuga, Klaus Zander, Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Romeo Ştefan Haciadurian şi a lui Adrian Dobre.

Decizia Judecătoriei Sectorului 2 a fost contestată la Tribunalul Bucureşti.

Cei şase sunt în arest preventiv din 1 iulie, fiind acuzaţi de proxenetism sau sex cu minori. Atunci, Judecătoria Sectorului 2 a decis atât arestarea celor şase, cât şi emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Costel Ţurcanu, poreclit "Scooby".

Potrivit anchetatorilor, Ţurcanu este unul dintre proxeneţii din grupare, acesta fiind plecat din ţară, existând informaţii că ar fi în Germania.

Persoanele care se prostituau în beneficiul reţelei câştigau zeci sau sute de lei, în vreme ce proxeneţii reţineau câştiguri de ordinul a mii de lei.

Membrii reţelei racolau, de obicei, tineri din medii defavorizate, inclusiv minori fără adăpost şi le găseau clienţi pentru a se prostitua. Odată ce tinerii începeau să câştige mai mulţi bani, ajungeau să ceară ei înşişi să le fie găsiţi clienţi şi să fie transportaţi de proxeneţi la locuinţele acestora. Majoritatea tinerilor racolaţi sunt din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Toate persoanele implicate în acest caz sunt bărbaţi care aveau fie rolul de proxeneţi, fie se prostituau, fie erau clienţi.

Cercetările efectuate recent în dosarul 394/P/2004, privind uciderea unui copil de 11 ani, în anul 2004, la Ciolpani, au condus la Costel Ţurcanu, zis "Scooby", Andrei Marius Stoicovici, zis "Adi BMW", cunoscuţi proxeneţi homosexuali, şi la Klaus Zander, client, se arată în referatul procurorilor cu propunerea de arestare preventivă a lui Doru Iuga şi a celorlaţi acuzaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image