2018-12-19 08:27


Doru Iuga şi alte cinci persoane , trimişi în judecată

 |  18:04
Doru Iuga şi alte cinci persoane , trimişi în judecată

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au încheiat ancheta în dosarul de prostituţie masculină şi l-au deferit justiţiei pe directorul OTV, Doru Iuga şi cetăţeanul german, Zander Klaus, ambii aflaţi în stare de arest preventiv şi acuzaţi de act sexual cu un minor, în formă continuată. Alături de cei doi au mai fost trimişi în judecată, în arest preventiv, Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Ştefan Romeo Haciadurian şi Adrian Dobre, acuzaţi de proxenetism în formă continuată.

În legătură cu zonele de racolare, anchetatorii arată că proxeneţii ademeneau - în vederea practicării de relaţii homosexuale - persoane din rândul bărbaţilor tineri fără adăpost sau al celor cu mijloace de existenţă precară, din mai multe zone din Bucureşti, cunoscute ca zone de întâlnire pentru homosexuali (de exemplu zona Lipscani/Brătianu, Piaţa Romană, Piaţa Unirii - restaurant McDonald's, Gara de Nord).

Proxeneţii contactau telefonic, la cererea clienţilor, bărbaţi tineri, printre care se aflau şi minori, cărora le cereau servicii sexuale pentru clienţi şi le înlesneau întâlnirile cu clienţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...