2016-10-26 05:29

ULTIMA ORA


Doru Mărieş, în greva foamei de 79 de zile: „Merg până la capăt”

 |  17:30
Doru Mărieş, în greva foamei de 79 de zile: „Merg până la capăt”

Doru Mărieş, liderul Asociaţiei 21 Decembrie 1989, a declarat că va continua greva foamei, în care se află de 79 de zile, până când Parlamentul va adopta trei proiecte de lege susţinute de asociaţia pe care o prezidează.

Revoluţionarii cer legislativului să adopte Legea lustraţiei, Legea privind imprescriptibilitatea crimelor din perioada regimului comunist şi modificarea Legii 341/2004, sau a „recunoştinţei” pentru revoluţionari. Doru Mărieş a declarat, într-o conferinţă de presă că este „hotărât să meargă până la capăt”, scrie Agerpres. Acesta s-a dezbrăcat în cadrul conferinţei de presă pentru a arăta jurnaliştilor prezenţi starea de slăbiciune fizică în care se află.

Liderul Asociaţiei 21 Decembrie 1989 a precizat că, împreună cu Blocul Naţional al Revoluţionarilor şi CNS Cartel Alfa, a fost semnat un protocol cu reprezentanţii PDL Ioan Oltean şi Mircea Toader, pentru aducerea în plenul Camerei Deputaţilor a modificărilor aduse Legii 341/2004 până cel târziu la 8 februarie. Cu toate acestea, proiectele de lege susţinute de revoluţionari nu au fost trecute de comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: legea lustratiei, greva foamei Maries, Doru Maries greva foamei, lider revolutionari, lustratie revolutionari



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

CI
08 Feb 2012

Cine-l mai crede? Omul acesta face un foarte mare rau romanilor: decredibilizeaza complet acest tip de protest. Daca mai sunt revolutionari adevarat printre membri Asociatiei 21 Decembrie, sa-i faca vant urgent de la sefia organizatiei. Am aflat ca a avut tupeul sa modifice statutul, incat functia de presedinte al asociatiei sa nu mai fie limitata la doua mandate. Sa ne anuntati cand depaseste suta de zile de greva foamei.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se anunță grevă de avertisment în sănătate, miercuri Asistenţii medicali vor fi, miercuri, timp de două ore, în grevă de avertisment, iar pentru... 18 Oct 2016 | (0)
Grevă de avertisment în mai multe spitale din țară La Spitalul Floreasca din Capitala nu se opereaza decat urgentele, miercuri, intre orele 8 - 10, si... 19 Oct 2016 | (0)