2017-01-18 08:20

ULTIMA ORA


Două cazuri de gripă porcină descoperite în mai puţin de 24 de ore în judeţul Călăraşi

 |  15:13
Două cazuri de gripă porcină descoperite în mai puţin de 24 de ore în judeţul Călăraşi

Unalt caz de gripă A/H1N1 a fost confirmat în judeţul Călăraşi, la un adolescentcare în prezent se află izolat la domiciliu, sub tratament, au anunţatreprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi, transmitecorespondentul MEDIAFAX.

ReprezentanţiiDirecţiei de Sănătate Publică Călăraşi au primit, marţi, analizele de laboratorde la Institutul Cantacuzino din Bucureşti care au confirmat că un adolescentdintr-o comună din judeţul Călăraşi este infectat cu virusul A/H1N1.

PotrivitCameliei Truică, medic primar epidemiolog al DSP Călăraşi, băiatul a fostiniţial internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, iar în prezentpacientul a fost izolat la domiciliu, starea acestuia fiind bună.

Unalt caz de gripă A/H1N1 a fost confirmat, luni seară, în judeţul Călăraşi la uncopil în vârstă de patru ani din municipiu, acesta fiind de asemenea izolat ladomiciliu.

Dela începutul anului, trei persoane diagnosticate cu gripă nouă au murit, douădintre cazuri fiind înregistrate la Iaşi, iar unul la Ploieşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image