2016-10-27 06:22

ULTIMA ORA


Două persoane au fost rănite după ce un lift de la Spitalul Municipal Orşova s-a prăbuşit

 |  10:30
Două persoane au fost rănite după ce un lift de la Spitalul Municipal Orşova s-a prăbuşit

Două persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, după ce un lift de la Spitalul Municipal Orşova s-a prăbuşit de la etajul al doilea al unităţii medicale, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon, liftul, în care se aflau doi muncitori care executau lucrări la ascensor, s-a prăbuşit de la etajul al doilea al Spitalului Municipal Orşova, informează Mediafax.

Lohon a precizat că în momentul incidentului, patru poliţişti se aflau în unitatea medicală pentru o cercetare, ei fiind cei care au auzit strigătele de ajutor ale victimelor şi care au intervenit pentru a le acorda primul ajutor.

La faţa locului au ajuns pompieri de la Detaşamentul Orşova şi două echipaje de la Substaţia de Ambulanţă Orşova.

Asistenta uneia dintre ambulanţele ajunse la locul incidentului, Sabina Mihart, a declarat că cele două persoane au fracturi la membre şi traumatisme, fiind transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Cei doi bărbaţi sunt angajaţi ai unei firme din Ploieşti, care se ocupă cu întreţinerea lifturilor, a precizat Nicolae Lohon.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-02

TAGURI: Spitalul OrsovaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

O asistentă a murit după ce i s-a făcut rău la muncă O asistentă din Ploiești a murit vineri dimineață la Spitalul Județean după ce i s-a făcut... 21 Oct 2016 | (0)
Autoritățile se pregătesc de cutremur cu ajutor de la japonezi Spitalul Colțea din Capitală va face parte dintr-un proiect pilot prin care urmează să fie... 10 Oct 2016 | (1)