2017-01-24 19:30


Două persoane au murit într-o explozie la Uzina Mecanică de la Sadu

 |  13:54
Două persoane au murit într-o explozie la Uzina Mecanică de la Sadu

Douăpersoane au murit, vineri, iar o a treia a fost rănită în urma unui accident demuncă produs la Uzina Mecanică de la Sadu, primele informaţii arătând că a fostvorba despre o explozie urmată de un incendiu.

ReprezentanţiiInspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj afirmă că a fost vorba despre oexplozie urmată de un incendiu, iar la ora transmiterii acestei ştiri pompieriiajunseseră la faţa locului.

Primeleinformaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă dela Sadu arată că este vorba despre două femei care şi-au pierdut viaţa şidespre un bărbat rănit.

Ultimulaccident de la Sadu a avut loc în 16 noiembrie 2010. Atunci, un incendiu s-aprodus la o secţie a Uzinei mecanice, iar o femeie a fost rănită.

UzinaMecanică Sadu este situată în oraşul Bumbeşti Jiu din judeţul Gorj, înapropierea drumului european E70 Târgu Jiu - Petroşani. Uzina Mecanică Saduproduce muniţie de infanterie, armament de infanterie şi componente pentruacesta şi elemente pirotehnice de iniţiere.

UzinaMecanică Sadu figurează în raportul ANAF ca aflându-se în topul datornicilorcătre stat din judeţul Gorj. Administratorul special al UM Sadu este MarcelHoară (PDL).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image