2018-07-18 00:13


Dr. Brădişteanu: “Nu se vor mai furniza informaţii despre Adrian Năstase”

 |  15:05
Dr. Brădişteanu: “Nu se vor mai furniza informaţii despre Adrian Năstase”

Şeful  Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, dr. Şerban Brădişteanu, a anunţat că nu se vor mai furniza informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, la dorinţa familiei.

Acesta a precizat că pacientul este la Terapie Intensivă şi nu a fost evacuat niciun moment.

Brădişteanu a arătat că prof. dr. Ioan Lascăr, care a condus echipa care l-a operat pe Năstase, are foarte mulţi ani de experienţă în domeniul traumatologiei şi a operat numeroase plăgi împuşcate.

Medicul a făcut referire şi la faptul că prezenţa sa în sala de operaţie era necesară, întrucât în zona afectată sunt multe vase importante.

Adrian Năstase este vizitat doar de medici, a precizat dr. Brădişteanu.

Referitor cu conferinţa de presă anunţată pentru vineri după amiază de fiul lui Adrian Năstase, medicul a spus că aceasta nu se va ţine în spital.

Dr. Brădişteanu a menţionat că decizia privind un eventual transfer al lui Adrian Năstase într-o unitate din sistemul penitenciarelor aparţine organelor în drept.

Fostul premier Adrian Năstase este internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de miercuri seara. El a fost supus joi unei intervenţii chirurgicale, în urma tentativei de suicid.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-02-19

TAGURI: Adrian nastase, spitalul floreasca, sinucidere

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova